ANTALYA için ACİL konu arkadaşlar

62 AG 166 plakalı Siyah renk Nissan marka araç bomba yüklü olarak ANTALYA iline girdiği bilgisi elimize ulaştı,gerçek olma ihtimali büyük arkadaşlar herkes gözünü dört açsın eşinizi dostunuzu uyarın hemen !!! :jocolor:

bu bilgiyi nerden aldınız acaba. (kusura bakmayın ama internet öyle bir yer olduki yazılan okunan herşeye güvenilemiyor)

honda sayfasında arkadaşımız rastlamış bizlerle paylaştı kesin mi değil mi bilmiyoruz tabii insan endişe duyuyor paylaştım hemen burda yaşıyoruz ailemiz dostlarımız var..inşallahta doğru değildir

terör ün size yaptırmak istedigi ilk sey işte bu kaos ve korku cumhuriyetini yaratmak...
lütfen bu tarz haberlere itibar etmeyin eger bomba yuklu bir arac varsa ve bu internete duusecek kdr dile dusmusse emniyet kuvvetleri sizden daha iyi biliyordur emin olun...

teröristlere ve yandaslarına bu tarz haberlerle yardım ettiginizi unutmayın...

terör ün size yaptırmak istedigi ilk sey işte bu kaos ve korku cumhuriyetini yaratmak...
lütfen bu tarz haberlere itibar etmeyin eger bomba yuklu bir arac varsa ve bu internete duusecek kdr dile dusmusse emniyet kuvvetleri sizden daha iyi biliyordur emin olun...

teröristlere ve yandaslarına bu tarz haberlerle yardım ettiginizi unutmayın...

emniyet bilse de birşey olmaz ki. patlamadan tutuklayamazlar yada araca el koyamazlar. Sayın Boşbakanın canlı bombalar olduğunu biliyoruz tespit ettik ama eylem yapmadığı için harekete geçemiyoruz dediğini unutmayın. :pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar