Yeni Motorum cbr 1000rr :)

Hayırlı olsun kardeşim tekerin düz bassın. Çok güzel bir motor'da ben yorumlara takıldım adam olmış sevincini paylaşmış ne garip insanlar var ego'larını buralara taşırıyorlar kim kime neyi ispat etmeye çalışıyor anlamış değilim cidden yakışıksız ve ayıp bence.

Eyvallah arkadaşlar çok sağolun ama 1.5 senelik beraberliğimizden sonra 4 ay önce fz8 ile değiştirdim motoru :)
İnsan evli olunca racing zor oluyor :)
Bu arada takas yapmadan önce baya alışmıştım. Yani korkmadan tam ivmelenmesini rahatça yaşayabiliyordum. Sonuçta nasıl bir tat olduğunu anlamış oldum ve artçımla binemediğim için takas yaptım :)

Son düzenleme:
Doğum günü hediyesi olarak oyuncak hali geldi o bile sevindirdi :) aslına sahip olsam uçardım herhalde... Hayırlı olsun :)

Hayırlı olsun. Dikkatli kullan. Kaç para olursa olsun kaskoyu sakın ihmal etme.

Eyvallah arkadaşlar ama açıklama yaptım, artık fz8 im var 1000rr gitti dedim :)
Doğum günü hediyesi olarak oyuncak hali geldi o bile sevindirdi :) aslına sahip olsam uçardım herhalde... Hayırlı olsun :)

Hocam şuan yaşın kaç bilmiyorum ama herşey zamanında güzel oluyor. Mesela bir 5 sene önce böyle bir motosiklete sahip olsaydım mutluluktan uyuyamazdım fakat o zamanlar maddi gücüm yetmiyordu alamadım. Şuan gücüm yetti aldım ama yaş biraz geçtiği için eski zamanlarda tahmin ettiğim kadar mutlu olamadım. Sahip olduktan sonra normal geldi. Tabiki ilk aldığımda çok sevindim ama ayaklarım yerden kesilecek kadar değil. Şimdi sende belki hayalini kuruyorsun, inanılmaz bir duygu diyorsun ama alabilecek güce geldiğinde yaşın 30 lara gelmiş olursa şuan tahmin ettigin kadar mutlu olamayabilirsin.
Benim hayatım hep böyle geçti. Mesela çocukken, peugeot103 lere binerken 125 lik viteslilerin hayalini kurardım, geceleri uyumadan önce en az yarım saat düşünürdüm :) Daha sonra bu motorlarada sahip oldum ama artık 17 yaşına gelmistim ve çocuklugumda ki heyecanı hissedemedim.
Gerçi motor işi tehlikedir. Iyikide hemen güçlü makinalara sahip olmamışım diyorum fakat biz sahip olana kadarda o ilk heyecan azaliyor :)

hayırlı olsun hocam . bende cbr 600 bakıodumda şimdi fiyatlara baktım nerdeyse 600rr ile 1000rr fiyatı aynı neden anlamadım :)

Ben olsam bu motoru toplamam, şöyle projelerde şasi ve mekanik aksamını donör olarak kullanırım.

http://www.classifiedmoto.com/bikes/

İlk sayfada atıp tutan kişi kaza yaptı motoru bıraktı diye biliyorum. Demekki neymiş. Bilmedigin adamla alakalı atıp tutmayacakmışsın

kazasız belasız bir omur gecirmen dileğiyle

Eyvallah arkadaşlar ama açıklama yaptım, artık fz8 im var 1000rr gitti dedim :)

Hocam şuan yaşın kaç bilmiyorum ama herşey zamanında güzel oluyor. Mesela bir 5 sene önce böyle bir motosiklete sahip olsaydım mutluluktan uyuyamazdım fakat o zamanlar maddi gücüm yetmiyordu alamadım. Şuan gücüm yetti aldım ama yaş biraz geçtiği için eski zamanlarda tahmin ettiğim kadar mutlu olamadım. Sahip olduktan sonra normal geldi. Tabiki ilk aldığımda çok sevindim ama ayaklarım yerden kesilecek kadar değil. Şimdi sende belki hayalini kuruyorsun, inanılmaz bir duygu diyorsun ama alabilecek güce geldiğinde yaşın 30 lara gelmiş olursa şuan tahmin ettigin kadar mutlu olamayabilirsin.
Benim hayatım hep böyle geçti. Mesela çocukken, peugeot103 lere binerken 125 lik viteslilerin hayalini kurardım, geceleri uyumadan önce en az yarım saat düşünürdüm :) Daha sonra bu motorlarada sahip oldum ama artık 17 yaşına gelmistim ve çocuklugumda ki heyecanı hissedemedim.
Gerçi motor işi tehlikedir. Iyikide hemen güçlü makinalara sahip olmamışım diyorum fakat biz sahip olana kadarda o ilk heyecan azaliyor :)

Yoo hayal etmiyorum, sadece sevinirim o kadar. Elimde olan şeylerle Allah'a şükür mutluyum. Ve haklısınız zamanında dondurma görünce sevinip havaya uçan nesil idik. Tatminsizlik seviyemiz yaş ilerledikçe artıyor ne yazık ki.

Yoo hayal etmiyorum, sadece sevinirim o kadar. Elimde olan şeylerle Allah'a şükür mutluyum. Ve haklısınız zamanında dondurma görünce sevinip havaya uçan nesil idik. Tatminsizlik seviyemiz yaş ilerledikçe artıyor ne yazık ki.

Cidden 2 sene önce yazılmış mesaja cevap mı yazdınız? Neden ki :)

2 senedir girmiyormuşsam foruma demekki , kaldığım yerden devam edeyim demişim :)

Güncel konulara bakmaktan 2 sene önceki konuyu suan farkettım.Ve yorumları tek tek okudum.Nasıl insanlar varmış heyecanı kıran,hayırlı olsun diye 2 kelimeyi bir araya getıremeyen.Çok üzücü gercekten.

boşlukta forum karıştırırken karşıma çıktı ve ne gereksiz muhabbetler dönmüş okudum sinirlendim. Abi en son gireli 5,buçuk ay olmuş umarım H2'ye geçmişsindir, tas sesi varsada sana yağ yakıyosada sana. Kazasız belasız binersin umarım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar