yeni motor alacak olan bana yardım..

arkadaşlar, sym fiddle alacam kısmetse haftaiçi,ekipmanım ve ehliyetim tamam,ancak ilk motorum olacak izmit'te motor ve yabancı bir yer bana,sizden istediğim izmit içi motor ustası tanıdığı ,exper tanıdığı yada tamamıyla bana yol gösterecek bir arkadaş varmıdır,yardımcı olan arkadaşa bir yemekde ısmarlarım :wiinkk:,maksat kör kör birşeylere para vermemek,teşekkürler şimdiden iyi akşamlar herkese :cat:

izmit bulvarda şişman motorun karşisında nihat abi var pastanesi var direk götür ona baksın herşeyini söler sana yılların motorcusu

yanlış anlamasın beni :) şaka bir yana numarası yada tam adresi varsa götürebilirim

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:11 ----------

varsa başka arkadaşlar alırım yardım :cat:

Sana sadece nereye götürmemen gerektiğini söyleyeyim . Şişman motor . Bu kadar denyo firma ve çalışanlar olamaz oraya götürme . Bana sorarsan bulvardaki herkes ayrı bir alem ama diğerlerini bilmiyorum o yüzden bir şey demem doğru olmaz .

Sana sadece nereye götürmemen gerektiğini söyleyeyim . Şişman motor . Bu kadar denyo firma ve çalışanlar olamaz oraya götürme . Bana sorarsan bulvardaki herkes ayrı bir alem ama diğerlerini bilmiyorum o yüzden bir şey demem doğru olmaz .

bildiğin bir yer varsa alırım tavsiyeni

bildiğin bir yer varsa alırım tavsiyeni

Ne yazık ki şuraya git diyemiyorum öyle güvendiğim bir yer yok yanıltmak istemem seni . Ama arkadaşın dediği yere uğra arkadaşın bir bildiği vardır herhalde .

Şişmanın karşısına nasıl gideceğim dersen tek yapacağın İzmit merkeze gelmen . Geldikten sonra herhangi bir esnafa
-abi şişman motor nerede ? de
sana tarif ederler zaten izmit küçük yer en ucunda insen 30dk yürüme ile yine bulvara gidersin .

Şimdiden kolay gelsin sana umarım sıkıntısız geçer .

DKN

scooterda karbüratörlü motora girme kesinlikle enjeksiyonlu olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar