KTM KTM Duke 200/250 Kullanıcıları - Bilgi Paylaşım Başlığı

Aktif olarak hergün motoru kullanıyorum artık arka çantanın olmayışı canıma tak etti ama orjinali de çok pahali :(

http://urun.n11.com/bakim-ve-koruma/bajaj-pulsar-200-ns-arka-canta-demiri-P42462417?icid=990007_prudsys_productdetail_crosssell

Şu çanta demiri bizim canavarlara uyar mı?

Aktif olarak hergün motoru kullanıyorum artık arka çantanın olmayışı canıma tak etti ama orjinali de çok pahali :(

http://urun.n11.com/bakim-ve-koruma/bajaj-pulsar-200-ns-arka-canta-demiri-P42462417?icid=990007_prudsys_productdetail_crosssell

Şu çanta demiri bizim canavarlara uyar mı?

Hayır uymuyor maalesef....:pr:

Sahibinden de orjinalinin yari fiyatina canta demiri yapip satan birileri vardi gerci orjinali kadar guzel durmuyor ama gorevini yerine getirir sanirim.

merhaba, haftaya falan bir tane bajaj bayine gidip arka camurluk durumunu soracağım, uyumlu mu olur mu diye. bilgisi olan varsa yazabilir mi şimdiden.

Bu konuyu ben de arastirdim baya. Uyumsuz oldugundan eminim. Ama birazcik el isciligiyle uydurulur diye dusunuyorum. En kotu ihtimalle aluminyumdan ya da demirden adaptor niyetine bi parca yaptirilip halledilir. Sonucta pulsarin mud-guard i 30 tl. Parasini da gectim zaten ktm nin mud-guard ini bulmak cok zor.

Arkadaslar bugun bajaj servisindeydim. Camurlugum gelmis ancak demiri ayri geliyormus malesef demirini bekliyorum simdide. Ustayla goz karari bir yerlestirdik oldu. Bi vida yeri tam geliyor, digerine ayar gerekiyor. Ama her turlu ayarlanir dedi. Bu hafta ici takacagiz. Adim adim asamalari fotograflar, sizleri bilgilendiririm. Ayrica camurluk bir hava katacak gibi :)

Arkadaslar bugun bajaj servisindeydim. Camurlugum gelmis ancak demiri ayri geliyormus malesef demirini bekliyorum simdide. Ustayla goz karari bir yerlestirdik oldu. Bi vida yeri tam geliyor, digerine ayar gerekiyor. Ama her turlu ayarlanir dedi. Bu hafta ici takacagiz. Adim adim asamalari fotograflar, sizleri bilgilendiririm. Ayrica camurluk bir hava katacak gibi :)

çüşş.... nası ya demiri ayrı kendi ayrı.. çüşş yani.. öpmeye adam arıyorlar galiba :(

Aslinda plakaligi sokup plakayi da camurluga takarsak motorun havasi daha bi guzel olur gibi. Hem kuyrugu sivri gelir hem de plakasiz kalmayiz, bitince fotograflari bekliyoruz.

Bir de ayiptir sormasi camurlugun fiyati nedir ?

Aslinda plakaligi sokup plakayi da camurluga takarsak motorun havasi daha bi guzel olur gibi. Hem kuyrugu sivri gelir hem de plakasiz kalmayiz, bitince fotograflari bekliyoruz.

Bir de ayiptir sormasi camurlugun fiyati nedir ?

Benimde aklıma ilk o geldi :) Ama benim boy 1.86 birde kuyruğu sökersem motor iyice cücük gibi kalır :mrgreen:
Fiyatı inanın sormadım. Yaptırdığımda öğreneceğim nasılsa o zaman aktarırım size.

duke 250'ler zamdan nasibini almış geçen hafta başında 15900'ken, 16750 olmuş. Ben gibi Duke alma arefesindeki arkadaşların gözü aydın.

Benimde aklıma ilk o geldi :) Ama benim boy 1.86 birde kuyruğu sökersem motor iyice cücük gibi kalır :mrgreen:
Fiyatı inanın sormadım. Yaptırdığımda öğreneceğim nasılsa o zaman aktarırım size.

valla süper haber dostum. ustana söyle müşteri getiriyorum de :)
ne kadarsa ne kadar, yaptıralım yeter. hangi bajaj servisi?

Çamurlukla ilgili gelişmeleri ben de merakla bekliyorum.

Bugün akşam iş çıkışında motoru çalıştırdım, marş alır almaz motor durdu. j6_1.7.7 diye bir kod verdi. Bir daha da çalışmadı. daha doğrusu marş motorunun döndüğünü duydum ama ateşleme olmadı. buji kablosuyla filan oynadım, fayda etmedi. İş yerim maslakta, moto x ile aramız 1km. Aradım, o saatte gelmek istemediler doğal olarak, araba dışardaymış. Forumda rastlamadım ama daha önce başına gelen var mı ? Yoksa yarın öğreniriz zaten hep beraber.

Benim güzergahımda toplu taşıma büyük eziyet bu arada, onu da not edeyim. Eve 2 saatte gelebildim:)

Merhabalar Antalya Duke sürüceleri varsa lütfen mesaj atsın bi buluşma yapalım ,:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar