- Konu Yazar
Öncelikle herkese merhaba. Birçok form dolaştım ama içime sinen tek form burası oldu ve kayıt oldum. Bende motor dünyasna giriş yapmaya başlayanlardanım hayırlısıyla. Genel olarak artık gecem gündüzüm araştırmakla geçiyor çünkü motor konusunda buradaki arkadaşlar kadar bilgili olduğumu düşünmüyorum. Tamam motora birkaç kere binmişliğim var ama bu benim için biliyorum demek değil onun için kafama takılan herşeyi araştırıyorum.
-Motor da fren ayarı nasıl olur.
- Krank neden dolayı kırılır
-Hangi koşullarda ön fren kullanılmaz vs vs. kafama takılan bu tarz sorulara hep araştırark cevap buldum ve notumu tuttum.
ekipmanlarımıda ufak ufak araştırma yaparak almak istiyorum bir kere olsun tam olsun istiyorum. Allah kaza bela vermediği sürece inş.
Onun dışında karar veremediğim araftan kendimi çıkartamadığım tek soru kalıyor.
Honda cbr250r mı ? Hyosung gt250r mı ?
Genç bir insanım öyle havam olsun gösteriş olsun da pek merakım yok ama motorun üstüne bindiğim zaman bir özgüven oluşmasını isterim herkes gibi. Bu yüzden aklım hep hyosung'a kayıyor ama herkes krank sorunundan dert yanıyor. Bu birazda kullanıcıya bağlı diye düşünüyorum ama yine de kararsızım. Motoru yıpratmak , üzmek gibi bir derdim yok. Sonuçta buna verilen bir para var ve parayı yoldan toplamıyoruz.
Cümlelerimi tam olarak kuramıyor da olabilirim bu yüzden hepinizden ayrı ayrı özür dilerim ama kafamdakini tam olarak size anlatmaya çalıştım anlatabildiğim kadar.
Beni şuanda arafta bırakan tek bir soruna cevap arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Selametle..
edit: Konuyu nereye açacağımı bilemedim.
-Motor da fren ayarı nasıl olur.
- Krank neden dolayı kırılır
-Hangi koşullarda ön fren kullanılmaz vs vs. kafama takılan bu tarz sorulara hep araştırark cevap buldum ve notumu tuttum.
ekipmanlarımıda ufak ufak araştırma yaparak almak istiyorum bir kere olsun tam olsun istiyorum. Allah kaza bela vermediği sürece inş.
Onun dışında karar veremediğim araftan kendimi çıkartamadığım tek soru kalıyor.
Honda cbr250r mı ? Hyosung gt250r mı ?
Genç bir insanım öyle havam olsun gösteriş olsun da pek merakım yok ama motorun üstüne bindiğim zaman bir özgüven oluşmasını isterim herkes gibi. Bu yüzden aklım hep hyosung'a kayıyor ama herkes krank sorunundan dert yanıyor. Bu birazda kullanıcıya bağlı diye düşünüyorum ama yine de kararsızım. Motoru yıpratmak , üzmek gibi bir derdim yok. Sonuçta buna verilen bir para var ve parayı yoldan toplamıyoruz.
Cümlelerimi tam olarak kuramıyor da olabilirim bu yüzden hepinizden ayrı ayrı özür dilerim ama kafamdakini tam olarak size anlatmaya çalıştım anlatabildiğim kadar.
Beni şuanda arafta bırakan tek bir soruna cevap arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Selametle..
edit: Konuyu nereye açacağımı bilemedim.