Egsoz öneri, tavsiye (Ninja 250SL)

Merhabalar, ilk motorumu aldim. Herşey benim açımdan güzel gidiyor ama tek sıkıntım ses. Abartılı yada yüksek seviyelerde ses istiyorum. Önere bileceginiz egsoz var mıdır? saygilarimla.

"Abartılı yada yüksek seviyelerde ses istersen" motorun ayarını bozarsın, fazla yakarsın, etraftan aşırı ses nedeni ile tepki alırsın. Bunlar olmasın diyorsan, aşağıdaki yazıyı bir okumanı tavsiye ederim. Ama yaşın 19, bildiğinden şaşmayacak gibisin!...

http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/153188-egsozun-motorlu-araclardaki-yakit-tuketimindeki-onemi.html

"Abartılı yada yüksek seviyelerde ses istersen" motorun ayarını bozarsın, fazla yakarsın, etraftan aşırı ses nedeni ile tepki alırsın. Bunlar olmasın diyorsan, aşağıdaki yazıyı bir okumanı tavsiye ederim. Ama yaşın 19, bildiğinden şaşmayacak gibisin!...

http://www.motosiklet.net/forum/mot...lu-araclardaki-yakit-tuketimindeki-onemi.html

Büyük sözü dinlemek boynumuzun borcu hocam, ses istiyorum sadece. Karasu kalabalık bi ilçe değil tepki pek olacağını sanmıyorum.

Kulağına güzel 4silindir sesi gelsin istiyorsan boşuna uğraşma trafikte farkedilmek ise derdin akrep, twobro,dewil vs bakabilirsin seside kimseyi rahatsız etmez deli gibi gaz açmazsan mahalle arasında

Tigerın uygun modeli varsa ondan al. Ucuz egzozdan uzak dur herkesten önce senin kafanı ütüler.

Merhaba,

Bu konuyu tekrar hortlatmak için yeni üye oldum :) Affınıza sığınarak bir sorum olacak, yeni başlayanlardanım umarım sorum çok komik gelmez :)

Bende twobros var, crf için fakat gaz açtığım zaman çok fazla bağırması hoşuma gitmiyor. Düşük devirde veya rölantide ki sesini ise çok seviyorum. Bu doğrultuda bana bir öneride bulunursanız çok sevinirim. Düşük devir ve rölantide tatlı patırdama yapıp, yüksek devir ve hızlarda çok fazla cıyaklamayan bir egzoz arıyorum.
Nitekim trafikte twobros'un çok faydasını gördüm, her 5 aracın 3 ü yol veriyordu. Şu an ise orijinal egzoz sadece üflüyor :) ve ne yayalar nede otomobiller hiç sallamıyor. Acaba twobros dpkiller alsam etkili olur mu, istediğim sonucu alır mıyım?

Uzunca yazdım fakat deneyimli ve bilgili abilerim yardımcı olursa çok sevinirim.

Saygılarımla.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar