Motosiklet Bakımı Zincir Yağlama ve WD40 Kullanımı

Merhaba arkadaşlar,
Motosikletinizi yıkadıktan sonra ve kışın yavaş yavaş kendini gösterdiği bu günlerde motosiklet ve zincir bakımını nasıl yapabileceğinizi dilim döndüğünce anlatmaya çalıştım, umarım yararlı olmuştur. Kanalıma üye olmayı unutmayın, hoşunuza gidecek videolar olabilir :)
İyi Seyirler..

https://youtu.be/7wGTy3Vorh8

Emeğine sağlık bilmeyen arkadaşlar için yararlı olabilir. Ben yavaş yavaş geri götürmektense motorun yan ayaklığı açıkken gidonun solundan ve sağ arka tutacaktan tutup motoru kendime doğru çektiğim zaman motosiklet ayaklığın üzerinde duruyor ve arka lastik boşta kalıor vitesi de boşa alacak bir kişi motoru tutacak diğer kişi de arka lastiği döndürüp zinciri yağlayacak bu yöntem daha az uğraştırır. :D

Emeğine sağlık bilmeyen arkadaşlar için yararlı olabilir. Ben yavaş yavaş geri götürmektense motorun yan ayaklığı açıkken gidonun solundan ve sağ arka tutacaktan tutup motoru kendime doğru çektiğim zaman motosiklet ayaklığın üzerinde duruyor ve arka lastik boşta kalıor vitesi de boşa alacak bir kişi motoru tutacak diğer kişi de arka lastiği döndürüp zinciri yağlayacak bu yöntem daha az uğraştırır. :D

Evet dostum o şekilde de olabilir, eller yağ filan oluyor kaldırırken el kayar bitşey olur dikkat etmeli :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar