Bulgaristan'dan Selam Herkese :)

Es Selamın Aleyküm cümleten

Kısaca kendimi tanıtayım , ismim Baver yaşım 23 Bulgaristan'da Tıp fakültesi 2. sınıf öğrencisiyim , aşırı fazla bir motor tutkunluğum var lakin bir türlü sürebilme hevesine erişemedim aileden ötürü :)Düşündüğüm 2 çeşit motor tipi mevcut fakat tanışma yerine konu açmanın ne kadar mantıklı olacağı kanaatine varamadığım dan ötürü buraya yazmadım yeni bir konu açıp gerekli bölmede oraya yazmayı düşünüyorum :)

A.selam hosgeldin

Ayda 1 plovdive geliyorum bende oralar guzel yerler bir motor surmek icin

Hos Geldın,
Bir ara bende gelecektim bulgar'a parça almak için,
sonrasında Olmadı :)
Kısmet değilmiş,
başka sefere artık,

Orada yedek parça ucuza gelıyor,
hatta 2. el motorda,,,

A.selam hosgeldin

Ayda 1 plovdive geliyorum bende oralar guzel yerler bir motor surmek icin

Hoş bulduk hocam teşekkür ederim , öyle valla güzel yerler ya

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:29 ----------

Hos Geldın,
Bir ara bende gelecektim bulgar'a parça almak için,
sonrasında Olmadı :)
Kısmet değilmiş,
başka sefere artık,

Orada yedek parça ucuza gelıyor,
hatta 2. el motorda,,,

Hoş bulduk hocam teşekkür ederim :)

Nasip diyelim hocam gelememe durumunuza :) Ama evet dediğiniz gibi parçalar oldukça ucuz ve motorlarda :) Düşünüyoruz bizde bir tanede bakalım nasip ise inşAllah :)

Aleyküm selam hoşgeldin :rendeer: Bulgaristan çok güzel bir ülke. İmkanları her açıdan bol olan bir ülke. Gemimiz Varna limanına demirlemişti 5 gün boyunca full gezmiştik ::sapkaa:: Umarım hayalindeki motora bir an evvel kavuşursun :cat:

Aleyküm selam hoşgeldin :rendeer: Bulgaristan çok güzel bir ülke. İmkanları her açıdan bol olan bir ülke. Gemimiz Varna limanına demirlemişti 5 gün boyunca full gezmiştik ::sapkaa:: Umarım hayalindeki motora bir an evvel kavuşursun :cat:

Hoş bulduk hocam çok teşekkür ederim :) Hocam sizde gezilmesi en güzel yerlerden birisini gezmişsiniz varna güzel yerdir :) İnşAllah hocam temennileriniz için çok teşekkür ederim :)

Aramıza hoşgeldin. Bu arada benim de baba tarafı Eskicuma'dan. 1973 göçmeni. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar