- Konu Yazar
Bir kişide o motoru döndüremezsin dememiş. Tecrübesizsen o motoru döndüremezsin boşuna macera arama kawasaki ninja 250 al.
Bir kişide o motoru döndüremezsin dememiş. Tecrübesizsen o motoru döndüremezsin boşuna macera arama kawasaki ninja 250 al.
Çok samimi olarak tavsiye etmediğimi söyleyebilirim. Motorun kaza yapması yada pert olması hiç önemli değil. Giden sağlık geri gelmez.
Üstüne az daha koy ybr al bence.
500 veyq 600-650 lik çift silindir bir motosiklet alın en olmadı. İyice kullanın, hzmedin. Bu aletler araba gibi değildir, teknik ve tecrübe ister. Döndürmesi ayrı, durdurması ayrı iştir. Gerçekten... Heleki r6 ve r1 den bahsediyorsak.
Siz dinleyin beni çift silindir çok ağır olmayan bi motor bulun. O da sakat ya sıfır tecrübeyle neyse.
Tabiki de R1. Tecrübesiz olduğun için r6 ile sakat kalıp ömür boyu sürünme riski varken, r1 ile olay yerinde ikiye bölünüp hakkın rahmetine acı çekmeden kavuşma ihtimalin var. O yüzden R1.
Er6f veya er6n, gladius 650, cb500 veya cbf 500 gibi. İlk aklıma gelenler
Bahsettiğin paralara R1 ya da R6 bulamazsın. Bulsan da yürütmek için ondan daha fazlasını harcamak zorunda kalırsın.
Kullanıp kullanamayacağın konusuna girmiyorum bile.
Üstelik bu motosikletlerin yıllık bakım,onarım lastik gibi masrafları da senin satın alırım dediğin fiyatları bulur.
Bu nedenle bütçen 1000-1500€ gibi kısıtlı bir miktarsa bu hevesten vazgeç.
Geri kalanı arkadaşlar yazmış zaten.
Yok yanlış anlamadım. Ben de Türkiye'de yaşamıyorum. Bulgaristan'da ki fiyatların düşük olduğunu da biliyorum. Ama mevzu yukarıda yazdığım gibi.Öncelikle konuyu yanlış anladınız sanırım , yaşadığım yer itibari ile bu motorları bu fiyatlara bulabiliyorsunuz gayette resmi olarak , yaşadığım yer piyasasını bilmediğinizden ötürü bu tarz yorumunuza saygı duyuyorum , eğer ki Türkiye'de yaşıyor olsaydım dediğiniz gibi bu fiyatlara bulmak zaten imkansız olurdu![]()
Yok yanlış anlamadım. Ben de Türkiye'de yaşamıyorum. Bulgaristan'da ki fiyatların düşük olduğunu da biliyorum. Ama mevzu yukarıda yazdığım gibi.
Sanırım ne demek istediğimi siz pek anlamamışsınız.
Selamlar
Daha henüz ehliyetimi almadım. Eğitim almadan arkadaşlarımın 200-250 cc motosikletlerinin üzerine oturmaya korkar iken...
Uzatmayayım; elim ayağım tutuyor, akıl sağlığım yerinde diyorsan zaten bu soruları bize dahi sormuyor olman gerekir. Ha olduda sordun bizde cevap verelim: küçük cc başla onlar 200-300€ civarıdır. Hem bütçeni de yormazsın
Saygılar
Bahsettiğin paralara hayabusa varsa onu tavsiye ederim. Onunla daha fazla haz alırsın tecrübe ile sabittir.
Bahsettiğin paralara hayabusa varsa onu tavsiye ederim. Onunla daha fazla haz alırsın tecrübe ile sabittir.