TVS Rtr'den sonrası..

Arkadaşlar 30 yaşındayım ilk motorumu geçen sene aldım TVS RTR 150 yaş geçmeden hızla büyütmek istiyorum.. Limit 10000 civarı.. 250 lik bir motor ne önerirsiniz?

97 kiloyum boyum 190 ikinci el bir Hyosung GT ile mi girsem supersport işine yoksa yine ikinci el Honda CBR 250 ile mi girsem yoksa sıfır bajaj mı alsam?

Motosikleti
Hero X Pulse 200
Arkadaşlar 30 yaşındayım ilk motorumu geçen sene aldım TVS RTR 150 yaş geçmeden hızla büyütmek istiyorum.. Limit 10000 civarı.. 250 lik bir motor ne önerirsiniz?

97 kiloyum boyum 190 ikinci el bir Hyosung GT ile mi girsem supersport işine yoksa yine ikinci el Honda CBR 250 ile mi girsem yoksa sıfır bajaj mı alsam?

hocam hayırlı olsun, motora başlamanızı kastediyorum :)
ben fikrimi söyleyecek olursam hyosung güzel güçlü bir motor ama biraz motor işinden anlamak gerekiyor düzgün kullanılmadığı taktirde çok masraf açma potansiyeli var, bence siz honda cbr 250 ile devam etmelisiniz zaten tvs ile arasındaki güç farkını oldukça fazla hissediceksiniz.. yeterli gelicektir yani, hemde sorunsuz bir motor marşa bas devam et. periyodik bakımlarını yaparsınız başka sorunla uğraşmazsınız...

En iyi si cbr hyosung yaklaşma bilee

hyosung o kadar korkunç bi motormu ya :)

bende aynı sorunla karşı karşıyayım aslında honda cbr 250 repsol alayım dedımde cok fazla fıyatı hysoung gayet uygun cbr 250 2011 12 modelleride uygun . Hysoung gorunusu cok fena ama hondanında sorunsuzlugu cezbedıyor ıkı arada kaldım resmen :)

Hocam o boya cbr komik olur, senin enduro motorlara yada inazuma ya gecmen lazim..

185 boyumla cbr250 ve R25 birazcık küçük geliyordu sizin boyla size küçük gelir bence inazuma veya inazuma F bak derim, Xmax250 de olabilir R25 ten sonra scootera geçtim ben

süpersport olmasını istiyorum arkadaşlar o yüzden inazuma düşünmüyorum.. hyosung yazama sebebim tamamen motorun ölçüleri.

Hyosung kullanıcısıyım.
Sahibinin üzmediği(yağını balatalarını vs zamanında değiştirmiş,redline larda çok gezmemiş) bir motor bulabilirseniz gayet sorunsuz bir makinadır.
Sınıfının bence en heybetli motorudur.(187cm ve 84kg ım altımda sırıtmıyor). 250 cc sınıfında R25 ten sonra en atak motorudur.
Bence tek sorun oturuş pozisyonudur.

Cbr 250r yerine gider hyosung alırdım. Çift silindir, heybetli iyi bir makine. Cbrda kullanicilari kabul etmesede titreşim var. Ha hyosungların agzina ettiler ama baya bi temizini bul 2013 den asagiya da almamaya calis yeni kasalar guzel.

tahmin ettiğim gibi her kafadan bir ses çıkıyor. en iyisi hangisinden temiz bulursam onu alayım ben.. bajaj a ne diyorsunuz abs var?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar