arkadaşlar herkese merhaba..bende artık bir pulsar kullanıcısıyım diyebilirim.kaporamı verdim 4 5 gün sonrada geri kalanını verip bir pulsar sahibi olucam.ama 441 sayfalık bir forum sayfasını iyisiyle kötüsüyle okumaya çalıştım.sizlere bir kaç tane enteresan bir kaç tanede ne yapmalıyım ? sorusu olucak.cevabını biliyorsanız cevaplarsanız gerçekten çok memnun olurum.
1.siyah modeli satın aldım ama dikkat ettiğim kadarıyla bazı siyah modellerinde gövdede NAKED SPORT yazısı var!!bunun anlamı motorun versiyonuyla ilgili olabilirmi ? 'bu arada sadece siyah modelinde bu sticker var'
2.2015 modellerin hepsinde aynı lastik mevcut değil.gözlemledğim kadarıyla 2 tane farklı desende lastik var.bir arkadaşım dün mavi aldı ondaki lastiklerde bir sürü ufak kauçuk mevcut.benim aldığım siyah modelinde bu kadar çok tırtır kauçuk yok.acaba neden?? markasına dikkat edemedim elime geçince motorum 2sini kıyaslarım.'yandaki kirpi kauçuklarıdan bahsetmeye çalışıyorum

'
bu cevabını bulamadığım ve merak ettiğim enteresan sorularımdı şimdiden teşekkür ederim.
son olarak genel anlamda sorum motoru teslim aldığımda ne yapmalıyım ? neresine bakmalıyım neyi kontrol etmeliyim vs gibi.
çok sordum

herkese kazasız belasız sürüşler dilerim pulsar ailesinde artık bende varım.