- Motosikleti
- NC 750 xdct Norden 901
- Konu Yazar
arkadaşlar sirkeci tranvay yoluna motorsiklet le girince cezada peşinden geliyor herkesi uyaralım. Demekki neymiş kurallara uyacaksın yada ...
Hocam o tramvay yolundan günde geçen üzerinde 20 damacana dolu sucu, pizzacı hadi onu geçtim sürüyle turizm taksiler geçiyor, birilerine yine para lazım anlaşılan sadece o zaman kurallar akıllarına geliyor.
Hangi tarafta ceza geliyor ? Gülhane tramvay durağı ile Sirkeci tramvay durağı arası mı ? Öncesi zaten mecburi istikamet
Hayatımda yediğim tek ceza tramway yolunda sürdüğüm içindi. Ama avrupa yakası değil. Anadolu yakasında kadıköy rıhtımdan boğa heykeline doğru olan istikametti. Bilmiyordum. Benim ile beraber önde bir motor arkada ise ticari araç vardı. Polis boğa heykeli yakınında duruyordu. Hiç sesimi çıkarmadan itiraz etmeden ceza fişini aldım ödedim yapacak bir şey yok sonuçta.
Hayatımda yediğim tek ceza tramway yolunda sürdüğüm içindi. Ama avrupa yakası değil. Anadolu yakasında kadıköy rıhtımdan boğa heykeline doğru olan istikametti. Bilmiyordum. Benim ile beraber önde bir motor arkada ise ticari araç vardı. Polis boğa heykeli yakınında duruyordu. Hiç sesimi çıkarmadan itiraz etmeden ceza fişini aldım ödedim yapacak bir şey yok sonuçta.

Kurallar insanlar için değil mi? Otomobiller tramway yolunu tıkıyor olabilir. Motosiklet tikamaz. Neden yasak bu durumda?