Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun
insallah hemen bulunur. depoda kalan benzin ne kadardi , az ise muhtemel benzin alacaklari yakin benzin istasyon kayitlarina bak veya sorustur . arti goruntuleri siteye koy belki taniyanlar vardir geldikleri motor ne....
kendi motorlari kesif gunlerinde baska guvenlik kamera kayitlarinda plaka bilgisi varmi? plakanla kacak ogs gecisi olmusmu yoksa alani daraltirsin...
Çok afedersiniz ama bu hırsızların anasını ^+%^+'!!'^+. Bu nasıl bir ülkedir anlamış değilim.
Cidden çok üzüldüm, her çalıntı haberinede üzülüyorum.
Evinin önünden çalarlar, iş yerinden çalarlar. Bir kafede oturursun çalarlar.
Bugün akşam üzeri yemek yemeye çıktım hava yağışlı ve soğuktu. Oturdum bir yerde 3 katlı mekan.
Yağmur yağıyor azda olsa soğuk. Garson kız içeri alalım sizi dedi teşekkür ettim burda iyiyim dedim.
Motor tam karşımda 5 adım ilerimde. Gelen geçen garson lütfen içeri alalım fln.
1 kere daha sordular dayanamadım en sonunda motorum var o yüzden burda oturuyorum dedim. Adam garip garip baktı yüzüme.
Çektiğimiz çileye bak. Artık ciddi ciddi toplu bir protesto mu yapsak birşeyler yapalım.
Evet, yakın bir yer ama sonrakendisi ile helaleştik, olayın üzerinden 6 ay geçti... Bu adamlar profesyoneldi acemi değil eminim. Bilinçli olarak motoru çalmaya gelmişler. Merak ettiğim, bu motorları çaldıktan sonra ne yapıyorlar ? O kişilerle irtibata geçip geri satın almaktan başka bir çare düşünemiyorum. Zararın neresinden dönsen kar mantığı ile.