Moskova motorsiklet ekipman???

Selamlar

17-21 Ekim tarihlerinde moskova da olacağım. Hazır gitmişken varsa ucuza ekipman(herşey olabilir) almak istiyorum. Bildiğiniz mağaza vb yerler varmı?

Not
bir şeyler aldırmak isteyen olursa da yardımcı olurum. Tabi Nasrettin hocanın hikayesi çerçevesinde

bana 5 10 dolara 100lük votkalar var getirirsen öderim parasını senden alırken müteşekkir olurum sonrada :)

Motosiklet ekipmanları f/p oranı çok da iyi değil. Yani ürünler sandığınız kadar ucuz değil. Burada da vergi oranları yüksek. Ben aliexpress uzerinden yapiyorum alisverisimi.

bana 5 10 dolara 100lük votkalar var getirirsen öderim parasını senden alırken müteşekkir olurum sonrada :)

Suan ucak bekliyorum az once x-raydan gecerken tanidigim bir adamin 3 adet red label viskisini cope attilar gozumun onunde adam bile acidi atarken :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Moskova'da da o ürünler ucuz degil ki.. Sen en iyisi Taganskaya metro önünde iki bira iç. Baltika 3 olsun. Benim yerime de iç.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Rusya'lı hemşehrilerime selamlar. 10 Senem geçti inşaat sektöründe, Peter-surgut arasına selamlar:)

Anlaşıldı illaki içecez. Allahtan motorla gitmiyorum :)

Ekipman konusunda işiniz biraz zor,motosiklete az binildiğiden,bunlardan getirsen hiç fena olmaz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar