yzf r25 aldım önerileriniz...

selamun aleykum arkdaslar dün yzf r25 aldım cok mutluyum motor suan 40 kusur km de :d rodajı var malum basamıyoz .... makına o kadar dengelıkı hayretler ıcındeyım... sürüş konusunda ve diğer konularda yorumlarınızı beklıyorum ... cok keyıflı makına onceden okudum yorumlar bos degılmıs ... hepinize hayırlı gunler

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Güle güle kullan, Allah kaza bela vermesin.

sen kullandıkça bize yorumlarını söyle bence bizde yzf den fikir edinelim, :)
hayırlı olsun, Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin,

Yavaş yavaş havalar yagmurlu malum dikkat et, ilk lastikleri kullanışlı mıdır yağmur için onu bir araştır derim... ??

ilk lastikler kotu oluyor genelde katılıorum ben rosso 2 aldım memnunum mesela, yzf nin il lastikleri nedir IRC falan mı acaba?

Aynen üzerinde IRC ile geliyor. Rosso II veya pilot street ile değiştirilmesi şart...

Motorun hayırlı olsun arkadaşım. Rodajına dikkat et, full ekipman kullanmaya gayret et, ve lastiklerini de değiştir dahda çok zevk alacaksın motorundan o zaman :wiinkk:

Hayirli olsun, bence gec kalmadan kuyrugu kes cok daha guzel duruyor oyle :)

Mardin İl Temsilcisi
Motosikleti
Yamaha XS
Benim motora dengesiz mi dedin sen :silent:
Neyse hayırlı olsun kardeşim tekerin düz bassın :) umarım ilk motorun değildir yada ilkse bile canım sağolsun de öyle gazla :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:20 ----------

Benim motora dengesiz mi dedin sen :silent:
Neyse hayırlı olsun kardeşim tekerin düz bassın :) umarım ilk motorun değildir yada ilkse bile canım sağolsun de öyle gazla :)

hepinize teşşekur ederım rossa 2 lastıklerı 872 lıra bıraz tuzlu bıdahakı aylarda artık :D daha onceden 20 bın km tecrubem var dualarınızı eksık etmeyın

hepinize teşşekur ederım rossa 2 lastıklerı 872 lıra bıraz tuzlu bıdahakı aylarda artık :D daha onceden 20 bın km tecrubem var dualarınızı eksık etmeyın

havalar kötü kayıp düşüceksin daha çok ödeyeceksin bari sadece arkayı değiştir. takım lastik kadar olmasada çok farkedecek.

hadi hayırlı olsun darısı benim basıma artık :) bi 10 15 bin km yapıyım alcam insallah benim baya hosuma gidiyo bu meretler ya :cat:

hayırlı ugurlu olsun... yakın zamanda yollar ıslak olur. motor yeni hazır rodajı var ike lastikleri değiştiriver. ikisinin rodaji bir olur.. bütcen kısıtlıysa sawa marka lastik al rosso kadar kaliteli olmasada epey bi işini görür. performansı iyi.. tekerin düz bassın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar