aksesuar tavsiye

öncelikle herkese iyi günler dün honda cbf 150 aldım ankara honda efe den. aksesuar olarak ne yaptırabılırım önerılerınızı beklıyorum renk siyah birde nerden temın edebılırım bildiğiniz site yada ankarada bir yer varmı

Arka çanta yasaklandı bunu önermeyeceğim. Yan çanta , led sis farı , motor koruma demiri , kafa grenajı koruma demiri. Motosikletin hayırlı uğurlu olsun hocam Allah kazadan beladan korusun :rendeer:

Mercekli xenon far çok şık duruyor ancak ilan bulamadım. Uzun tur camı, michelin lastik ve çanta önerebilirim. Ben şu sis farlarından sipariş etmiştim ama gelene kadar motosikletim çalınmıştı. Bunların aydınlatmaları da çok kuvvetli;http://tr.aliexpress.com/item/2014-New-Moto-30W-Cree-U2-Motorcycle-led-Driving-Light-fog-lamp-with-lens-Headlight-Offroad/32376068788.html?ws_ab_test=201556_10,201527_4_71_72_73_74_75,201409_3 9.80 $ bir tanesinin fiyatı alacaksanız 2 tane sipariş vermeyi unutmayın.

grenajlarını almadan once honda yaptı kafa grenajı ve yan çanta takmak icin granejdan baslatıp arkaya kadar koruma demiri var sis farı bende cok ıstıyorum yanlız bulamadım :) zenonuda taktırıcam birkaç gune ınsallah canta olarak ne onerırsınız yan çanta ? lastik olarak michelin pilot dedikleri lastık ısımı gorurmu fıyatı nedir bide arkadaşlar cok teşekkür ederim allah daha ıyılerını sıze nasıp etsın ınsallah

Michelin Pilot Street lastikleri aldıktan 15 bin km sonra takmıştım ve takmadığım her km için kendime küfrettim. İlk önce lastiklerinizi değiştirin derim. Ön arka 300 TL gibi bir fiyata satılıyor.

Ee kis vakti millet herseyini icine koyuyor en basitinden, hayir nesine takmislar anlamadim??

Evet arkadaki topcase bagaj :) yasaklandı malesef. Diyorum ya ; motosikletin üzerine oturmamış insanlar kural kanun oluşturuyor :farao:

Şimdi biraz araştırdım ama sanırım paket servis için motosikletlerin arkasına sabitlenen haddinden fazla geniş çantaları kapsıyor. Bir kaç kişi muayeneye girmiş, bir kaçı direkt polislerle görüşüp sormuş, herkes bu cevabı almış. Kolayca sökülüp takılabilen topcaselerde sorun olmuyor diyorlar...

Yine de şanslı bir güne bakar :)

Şimdi biraz araştırdım ama sanırım paket servis için motosikletlerin arkasına sabitlenen haddinden fazla geniş çantaları kapsıyor. Bir kaç kişi muayeneye girmiş, bir kaçı direkt polislerle görüşüp sormuş, herkes bu cevabı almış. Kolayca sökülüp takılabilen topcaselerde sorun olmuyor diyorlar...

Yine de şanslı bir güne bakar :)

Forumda ceza yiyenlerin topcaseleri normal boyuttaydı :) Polis bunun ölçüsünü hangi standarda göre yapacak ki? Deseler ki 45 litrenin üstü ya da 32 litrenin üstü yasak.. O zaman anlarız :) ben yan çanta taraftarıyım artık , onu da dengeli yüklemek gerek..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar