Sissy bar sorunu

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar merhaba,

Kuba sl200 motosiklet kullanıyorum, hazır satılan sissy bar çok kaba olduğu için kendim yaptırmak istedim. Falcon freedom'un sissy barı gibi nazik bişey olsun istiyorum fakat, demirci demirci dolaştım kimse yapmak istemiyor. Başka sissy barlar uyar mı onuda bilmiyorum. Ne yapmam gerek?

Arkadaşlar merhaba,

Kuba sl200 motosiklet kullanıyorum, hazır satılan sissy bar çok kaba olduğu için kendim yaptırmak istedim. Falcon freedom'un sissy barı gibi nazik bişey olsun istiyorum fakat, demirci demirci dolaştım kimse yapmak istemiyor. Başka sissy barlar uyar mı onuda bilmiyorum. Ne yapmam gerek?

Kendiniz çizip, tasarlayıp, demirciye azıcık gaz verirseniz yapar. ama normalde uğraşmak istemiyorlar. Ben akü için ufacık bir havuz yaptırmak istedim, adam yapamam edemem dedi, aldım kağıt kalem elime çizdim, anlattım, şunu yamult burdan kaynak yap bak 5dk'nı almaz diye, tamam dedi yaptı mecburen :)

Aynen öyle. Tasarım işi ile uğraştırmayacaksın adamı. Ben de çoğu işimde parça parça gidip yaptırırım malzemeyi. Parçayı kaynataan benim onu ne için kullanacağımı bilmez bile bazen. Sen çiz. Hatta kartondan demir telden falan bi şablonunu yap al götür. Adamı motordan ölçü almayla falan ok uğraştırma. Hem bu şekilde 200 lira isteyecek adam 40-50 liraya yapar işi. Çünkü direk verirsen Sisy bar yapıyorum olur işin adı. Diğer türlü iki demir büktün iki kaynak yaptına gelir iş.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Arkadaşlar teşekkürler, söyledikleriniz mantıklı. Ben şablonu çıkarmaya başlayayım en iyisi .

Bende sl200 almak istiyordum falcon freedom'la arada kaldım. Nerdeyse sırf sissy bar yüzünden falcon alabilirim. Sizce hangisi daha kaliteli ve kullanışlı.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bende sl200 almak istiyordum falcon freedom'la arada kaldım. Nerdeyse sırf sissy bar yüzünden falcon alabilirim. Sizce hangisi daha kaliteli ve kullanışlı.

İkisinide yakından görmeni tavsiye ederim, ben gördüm, oturdum baktım. Falcon çok vasat görünüyor, kabloları saklama gereği bile duymamışlar çoğu yeri plastik, tutsan elinde kalacakmış gibi görünüyor. Motoru daha torklu ama, sissy bar artısı, yan çanta eksisi var. İkinci eli hareketli kuba'nın ki, bu büyür bir artı satmaya kalksan çok zarar etmezsin ama falconda zarar etme ihtimalin çok çok yüksek, geniş bir kullanıcı ağı var kuba'nın servisi çok. Falconun 1-2 sene sonra piyasadan silinme ihtimali var vs vs.

Özet: İkisinide dene tarafını seç

Son düzenleme:
Bende öyle yapmayı planlıyorum. Falcona ısınamadım bir türlü hem daha yeni çıkmış piyasaya bu model, pek fazla insanda da yok. Beni ona çeken şey ucuz olması, servisinin bana kubadan daha yakın olması, sissy barının kubadan daha kibar olması, 2 tane ek farının olması ve motorun daha kuvvetli olması. Birde sl200'e bakıyorum rengi daha siyah ve nikelajlar albenili duruyor ve kullanıcı sayısı da yüksek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar