Yağmurluk ??

Arkadaşlar malum havaların bozması nedeniyle uzun zamandır araştırıyorum yurt içi ve yurt dışındaki modellere baktım kafamda bir kaç model var ama siz ne öneriyorsunuz .. Benim son kararım Türkiyeye yeni gelen italyan kappa markasının ürettiği KAPPA HEVIK HRS102 ürün 1. seviye bir yağmurluk daha önceki kappalardaki problem bu üründe tamamen yok edilmiş birde sürekli yol yapan bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine bu ürün kesin gibi (ürünü motoavm satıyor garanti ve hız konusunda çok iyiler diye biliyorum )sizin tavsiye edeceğiniz ürünler varmıdır varsa nelerdir ?

Ben Durt marka alt-üst takımı 90 liraya aldım. Şu an için memnunum.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
decathlon dan almıştım yelkenciler içinmiş ama gayet işe yarıyor

Dürt benim de dikkatimi çekti. Acıjlar misiniz kalitesini. Diğerleriyle kıyası. Bağlantı yerleri. Dikişler veya yapıştırıcılar. Malzeme kalitesi vs

Fermuar kısmı cift kat yani ulaşmak çok rahat olmuyor dolayısıyla su ulaşamıyor fermuarın olduğu yere. Dikişlerin altı ise plastikimsi bir madde ile kaplı. Yapıştırıcı etkisi geçmezse dikişlerden de su alacağını düşünmüyorum.

Revit Yağmurluk - Curve Astarlı Alt Yağmurluk Siyah siyah siparişi verdim bekliyorum üstte sıkıntı olmuyor ama alt fenalarda :)

bide bu var :))

Polyester_100_High_quality_nylon_Material_and.jpg

revit monsoon üst curve alt alın ömür boyu giyin. Şimdi çıkan vexo sports modellerinin kumaşıda iyi gibi gözüküyor yakından görmenizi tavsiye ederim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar