Belediyenin kum havuzu projesi(!)

Arkadaşlar ben Güzelbahçe de oturuyorum buralar özelikle yelki tarafı yeni yeni yapılaşıyor belediye rant uğruna her yeri imara açıyor ama oraya gelen kamyonların döktükleri kumları düşünmüyor maalesef. Bugün yokuş aşağı bir yoldan kum olduğunu bilerek saate 10 km hızla inerken bir anda kendimi yerde buldum. Bir hatam yoktu frene basmadım sadece yavaşça sola döndürmeye çalışmıştım gidonu.

Neyse koruma ve demiri ve egzoz çizildi kafa grenajı baya törpü olmuş gibi oldu. Ben de bir şey yok ekipman olarak her şeyi takıyordum yine de kaskın vizörü yerde baya bir sürünmüş kafam açıkta olsa ne olacağını hayal bile edemiyorum.

Sonuç olarak belediyelerimiz zıvanadan çıktı hangi partiden olursa olsun bu fürum böyle. Ayrıca yol bildiğiniz en az 10mm kum kaplanmış sorumluluk sıfır. Üstelik belediye başkanın kızını tanıyorum ve kızı da scooter kullanıyor. Arkadaşlar siz siz olun en azından kask takın mont vs. takmıyorsanız bile o bile faydadır. Ayrıca kumlu yoldan geçmeyin.

Şimdi siyah kısımları sprey boya yapmayı düşünüyorum. Okuduğunuz için teşekkürler dikkatli sürüşler...:):):):)

https://hizliresim.com/0kPz8V

https://hizliresim.com/OZWDq0

Geçmiş olsun. Gerekli tedbirler alınmalı tabi ama inşaat yapılmak zorunda kimse bulunduğu şehirde ağaçta büyümedi nüfüs artıyor her yapılan inşaatı rant diye etiketlemek yersiz.

Rusya'da şantiye yöneten bir arkadaşım anlatmıştı. Şantiyede ilk yapılan imalatlardan birisi, hafriyat kamyonunun çıkacağı bir rampa. Şantiyeden ayrılmadan önce kamyonun altı üstü rampada tazyikli su ile adam gibi temizleniyor, ondan sonra çıkışına izin veriliyor. Yolda çamurlu iz bırakan kamyon olursa belediye şantiyeyi oyuyor. Aynen bizde olduğu gibi!...

Geçmiş olsun. Gerekli tedbirler alınmalı tabi ama inşaat yapılmak zorunda kimse bulunduğu şehirde ağaçta büyümedi nüfüs artıyor her yapılan inşaatı rant diye etiketlemek yersiz.

Hayır yaşadığım bölge bir köy. En fazla 2-3 katlı evler var bu bölgede ama son 2 yıldır her yere 6 katlı apartman her yere lüks lüks villalar yani normal biçimde değil yapılaşma çok hızlı ve çok fazla bina dikiliyor benim tepkim buna.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:42 ----------

Rusya'da şantiye yöneten bir arkadaşım anlatmıştı. Şantiyede ilk yapılan imalatlardan birisi, hafriyat kamyonunun çıkacağı bir rampa. Şantiyeden ayrılmadan önce kamyonun altı üstü rampada tazyikli su ile adam gibi temizleniyor, ondan sonra çıkışına izin veriliyor. Yolda çamurlu iz bırakan kamyon olursa belediye şantiyeyi oyuyor. Aynen bizde olduğu gibi!...

Sonra gelip birde yatırımlarımıza yatırım kattık diyor.

Cok gecmis olsun, spray boya bence lokal guzel durmayabilir (duradabilir) onun yerine biraz daha kollari sivayip daha cok ozellestirebilirsiniz, tum kafayi boyayin vs. gibi. Bu arada pasta surmeyi denediniz mi ? Bir miktar ise yarar diye dusunuyorum.

Pasta derken neyi kastettiniz tam olarak? Birde motor daha 160 km de köklü bir değişiklik komple berbat olabilir.

Son düzenleme:
Gecmis olsun en korktugum sey kum ve cakil. bir keresinde silivriden donuste keskin bir virajda kum oldugunu gordum yatmaya korktum frene abandim ve arka tekerle kanka olup bariyere milim kala durabildim tamamen sans eseri on teker kitlenmedi hala o korku icimde

Motosikleti
600RR
Biz kumda 50 60 ile gidiyoruz hemde ekipmansız bence tecrübe eksikliğiniz var

Gecmis olsun.
Yokus asagi 1. Viteste inmek bile bir hata bence. Bu tarz yollarda patinaja musait olan 1. vitesten hemen cikmanizi tavsiye ederim.

Gecmis olsun.
Yokus asagi 1. Viteste inmek bile bir hata bence. Bu tarz yollarda patinaja musait olan 1. vitesten hemen cikmanizi tavsiye ederim.

Yokus asagi vites yukseltmesini degil bosa atmasini tavsiye ediyorsunuz diye tahmin ediyorum. Her sekilde 1. Vites daha guvenlidir bilginiz olsun

Yokuş aşağı yavaş yavaş inmek isteyen birine boşu veya 2 yi öneren arkadaşların nasıl motor freni yaptığını çok merak etmeye başladım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar