Cocuklar motorumun stiker sokmusler

Ne çoçuğu beyler, 2 gun once 6 cocuk motorun uzerıne cıkıp dusurdu topcase kırıldı karenaj hasarlı bırı altında kaldı. ne edecez engın fıkırlerınızle yardım edın.

Eve mi sokam motoru cok sacma bir yorum zaten aksamlari otoparka birakiyorum

Saçmalığın daniskası sana ait. Nereye sokarsan sok kime ne? Sokakta bırakırsan kuş ta sıçar üzerine, kedi de yatar, çocuklarda stickırını söker bu kadar basit.

Bıarkıyorsan bunları göze alacaksın.

Neresi zor bunu anlamanın? Neresini idrak edemedin? Hayır benim anlamadığım şey ilk yazında küfür niye? Paçan yiyorsa bulup babasının yüzüne söylersin. Burada artistliğin kime?

Saçmalığın daniskası sana ait. Nereye sokarsan sok kime ne? Sokakta bırakırsan kuş ta sıçar üzerine, kedi de yatar, çocuklarda stickırını söker bu kadar basit.

Bıarkıyorsan bunları göze alacaksın.

Neresi zor bunu anlamanın? Neresini idrak edemedin? Hayır benim anlamadığım şey ilk yazında küfür niye? Paçan yiyorsa bulup babasının yüzüne söylersin. Burada artistliğin kime?
Birader cocugu bulsam zaten geregini yapicam mahalledeki cocuklara sordum.arastirdim firlamayi bulamadim.artislik yapmiyorum.Hayirdir yaran niye hemen celalendin.

Birader cocugu bulsam zaten geregini yapicam mahalledeki cocuklara sordum.arastirdim firlamayi bulamadim.artislik yapmiyorum.Hayirdir yaran niye hemen celalendin.

Ufacık velede o.ç. demek nedir birader? Bi sen ben mi varız bu forumu okuyan? Git anasına babasına de bunu, ye dayağını gel. Hayır güzelce söylüyoruz ondan da anlamıyorsun. Ne yapalım biz sana, nasıl anlatalım?

Sen onu bugünlerde boşver istersen. Herhalde hassas günlerini geçiriyor ki her tarafa diş atıyor.

Genel olarak ağzının ayarı olmayan tiplere uyuz oluyorum sadece.

Hayır bu sana normal geliyorsa o senin tercihin ama ben hoşlanmıyorum. Benim hassas günlerimi geçirdiğim falan yok ama bak mesela sen. Şöyle bir baktım yazdığın mesajlara motorun yok, amacın bilgi alışverişi değil, gelmişsin ona buna laf atıp duruyorsun.Benim yok ama sanırım senin bu konuda var bir sıkıntın...

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar