lucas bey, size de çok şaşırdım doğrusu. İlk defa bir forum admininin forum içerisindeki bir pazarlama müdürünü tanıdığını, yazılarını takip ettiğini ve sorunları çözebildiğini belirtebileceğini yazdığını görüyorum. Bu da ilginç doğrusu.
rafet bey dava açacağını söylemişti galiba. Açarsa bu delil karartma olmaz mı. yol boyu günü gününe yazdığı yazılar silinirse deliller karartılmış olmaz mı. gerçi bu yazıları başkalarının görmesini istememiş olabilirsiniz ama siz de biliyorsunuzdur ki - bilgisayarlar ve internette yazılan çizilen hiçbirşey silinse de silinmez. Delilleri karartmak istiyorsanız size bir tyo vereyim. Bilgisayarlarınızı ve sununcularınızı döküm fabrikalarında lavın içinde eritin. yapmışken google belleklerine de uğramanız gerekir.
Ayrıca rafetbeyi forumdan atıp yazılarını silmenizi de garipsedim. Rafet beye de hak veriyor sayılmam. Kusurları var. İnce borudan imal şaşeli bir alete çok güvenmiş. Ederi ne ki ne beklemiş. Gerçi ben de yazılanlarla gaza gelmedim sayılmam. İyi şişirilmiş bir dev balon olduğunu farketmem 10000 km'mi aldı. Şişirin daa çok şişirilir bu balon.
Akıbet çinliler gibi olamasa bari. millet bir ara hücum etti çinlilere, hoop ellerinde kalınca satışlar bir anda dibe vurdu.
Ben Ekrem abiye de çok şaşırıyorum. Sizi dürüst biliyorum. Öylesiniz de. Ama İslam ticaret hukukunu benden iyi bildiğinizi de biliyorum. Malın ne artısı ne eksisi olduğunu anlatmadan , müşteriye doğrusu yanlışıyla malı tanıtmadan satmak , ticarete haram karıştırmak değil miydi. Ben mi yanlış hatırlıyorum. Bilmiyorum ama kapitalist düzen hepimizi esir alıyor olmalı. Bunu tüm iş sahalarında görmek mümkün artık günümüzde. - tabi ki bunu size itham etmiyorum. yoksa yanlış mı anladınız. teessüf ederim. -
SAĞLAMLIĞIYLA reklam ettiğiniz boxerın günbegün döküldüğünü görmek beni üzüyor doğrusu. Bari sağlam demeseydiniz de ona göre alsaydık .
Bakınız daha yeni örneklerinden birisi. Ben demiyorum bunları.Facebook boxer tr kulllanıcıları diyor. Bakınız karar sizin. Ben kazancı helal olanlarla birlikteyim. Olmayanları da hatadan döndürmekle mükellefim.
[/url][/IMG]
Arkadaş artçı olmadan geçtiği çukurdan çıkınca amortisör patlıyor- desem yalan olur. amortisör çelik tutucu parçası kırılıyor.- Yanlış okumadınız. evet , çinlilerden alışık olduğumuz amortisör patlatma sorunu boxerda çok farklı bir boyut almış ve "çelik" parça kırılmış.
[/url][/IMG]
Bu arkadaşında titremekten egzozu kaynak yerinden kopmuş. Güya motor koruma demiri de aynı akıbete uğramış. Kaynaklar ga altı ama artık egzos sacı mı ne ince olduğundan kırılıyor.
[/url][/IMG]
Bu arkadaşın da ayak basak demiri denen ince borudan imal parça kırılıyor. İnce boru çok "SAĞLAM"dır tabiiiii
[/url][/IMG]
Bu da koruma demirinin kaynaktan koptuğunun başka bir örneği
Yurdukoru abinin dediği bir başka sorun da civata yerlerinde ppaslanmaların oluşması. Bu sadece yurdukoru beyin başına gelen bir sorun da değil.
Umuyorum ki yolda kalmazsınız. Şişmiş balon patlarsa havadan doğruca yere çakılınır malum . İnşallah balonumuz yolda giderken patlamaz.
Artık güven indeksim sarsılıyor. Tanıtırken neyi var neyi yok söylenseydi bu kadar umudumu kesmezdim. Derdim ki 3000 liralık makine, olur o kadar ama ballandırılarak tatlandırılan makineleri alıyoruz - sonra bir hüsran sarıyor çehremizi- beklentilerimizi göremeyince üzülüyoruz ve hep bu tür fos çıkmaları yaşadıkça üzülüyoruz, hep böyle kandırılacağımızı sanıyoruz ve karamsarlığa kapılıyoruz. Bunu bize yapan da kapitalist ekonomi bataklığıdır ki bu ekonomi modelinin İslam'la yakından uzaktan alakası yoktur.
Yönetici abimize şimdiden söyleyeyim. Dini yazılar yazdığımı öne sürüp yazımı silmeyin. Ben İslam'ın ekonomi modelinden bahsediyorum. Kapitalizm gibi İslam'ın da ekonomi modeli vardır. Bu bilimsel bir durumdur. Ki İslam ekonomi modeli bize Hz. Muhammed as 'dan hediyedir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:28 ----------
rafet.. sabırla son kez yazıyorum.
1. Batum öğretmenevini hopa öğretmenevine çevirdin şimdi. Arada koca sınır kapısı var. Daha derdini anlatacak kapasitede değilsin beni sorguluyosun
2. 2008'de Ktü'ye girdim, 2012de trabzon merkeze atandım.. branşım ihtiyaç olan bir alan olduğundan puanım da yüksekti bitirir bitirmez atandım..
3. karadenize laf edince c.başkanına da laf gidiyorsa hiç sıkıntı yok

ama aynı lafları pensilvanyaya da yolluyorum yorma o güzel beynini
4. 4.44 servisinin yazdığı kullanım hatalarına cevap veremedin. Demek ki motor kullanmayı daha öğrenmemişsin. Evet karadenizli kafası öyledir. önce yapar sonra düşünür.. motor viteste dururken debriyajı bırakan adamdan motor mu öğrenicez burda..
5. marka fanatiği falan değilim. 3bin liram vardı bunu aldım. 5 binliram olsa honda vs. alırdım.
Neyse ortalığı kirletme daha fazla cahil herif.. :farao:
burak bey. 90lı olabilirsiniz ama yazılarınız yerlerde. Bence liseye tekrar başlayın ve ne nesıl konuşulur - nerede ne söylenir öğrenin. Mahallelde ip gibi dizilmiş dedikoducu kadınların yaptığı laf kalabalıklarından farksız bir üslubunuz var. Laf sokmayı deneyip beceremiyorsunuz bile. İlkokulda birbirine laf eden "aaa onun burnu senindinden daha uzun" diyen çocuklarından farksız bir üslubunuz var. kendinize gelin. Bir adama kinlenmiş olabilirsiniz ama bu nedir be kardeşim. Üslup yerlerde. çatacak yer arıyorsan beklerim yani. İnsanlık hali olur böyle şeyler.