Cocuklar motorumun stiker sokmusler

Park halinde biraktigim motorumun sag stiker tirnaklaya tirnaklaya yarisina kadar sokmusler.sinirden deli oluyorum cbr 125 2015 stiker nerden bulabilirim.motor cok tuhaf oldu.beyaz tricoler motorum

ne oluyo la o.ç falan filan kaç para bi sticker çocuğa küfür ettiğinize değermi hiçmi çocukken haylazlık yapmadınız sanki

Moderatör
ne oluyo la o.ç falan filan kaç para bi sticker çocuğa küfür ettiğinize değermi hiçmi çocukken haylazlık yapmadınız sanki

Size katılmakla beraber, benzeri mesajlara cevap vermek yerine bize şikayet etmenizi rica ediyoruz.
İyi forumlar :)

Lafı eden benim de, fazla alenen yazmışım.

Neyse, açıklama yapıp da tartışma yaratmaya gerek yok.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Senin motoruna böyle bir girişim de bulunsalar ne derdin ne yapardın ceymier haklı ne gerek var ona buna zarar vermeye kendini ceymierin yerine koy gözün gibi baktığın motoruna böyle bişey yapsalar sen ne yaparsın merak ediyoruz doğrusu.

benim motora köpek boku surmusler. daha beteri var yani:)

köpek bokunda sıkıntı yok yıkarsın geçerde böyle şeyler olunca can sıkıcı.Çizmeler sökmeler vs.Adamlar Geliyor sehpa niyetine çayları benim seleye koyuyolar selenin üstü çay hep.Kim olduğunu da deng getiremedim.

Çok kızmamak kafaya takmamak lazım yoksa herşey daha kötüye gidiyor :) sen hayata küsersen hayatta sana küser demiş ihtiyar.

Motosikleti
600RR
benim motorun egzozuna havuç sokmuşlar ben bişey diyo muyum:king:

Arkadaslar komple soktum stiker arastirdim 220 tl komple stiker seti satiyorlar yazik gunah ya grenaj komple degistiricam 180 tl grenaj fiyati.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:17 ----------

Neyse çok şeyyapmamak lazım linkini bulup atıcam birazdan+

http://www.ebay.co.uk/itm/HONDA-CBR...LE-SIDE-STICKER-86645-KTY-M00ZA-/381118767254

ebayda şöyle bişey var ama

Tesekkur ederim bunu mu alsam yoksa 180 tl orjinal stikerli grenaj mi alsam motoruma gozum gibi bakiyorum boyle seyler motordan sogutuyor adami her seyi ile orjinal motorum

Arkadaslar komple soktum stiker arastirdim 220 tl komple stiker seti satiyorlar yazik gunah ya grenaj komple degistiricam 180 tl grenaj fiyati.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:17 ----------

Tesekkur ederim bunu mu alsam yoksa 180 tl orjinal stikerli grenaj mi alsam motoruma gozum gibi bakiyorum boyle seyler motordan sogutuyor adami her seyi ile orjinal motorum

grenaj alırsanız satacağınız zaman grenaj değişmiş acaba kazalımı gibi satacağınızkişinin işkillenmesi muhtemel ama durumu eskı grenajı atmadan gösterirseniz olabilir gibi

Zaten orjinal grenaj takicam ne gibi bir sey olabilirki ha degismis ha degismemis anlamiyorum boyle seyleri

Adı üzerinde çocuk bu. Malınız çok kıymetliyse bırakmayın dışarıya.

Çocukları haklı buluyorsunuz birde pes.

Bizde çocukluk geçirdik.

Kimsenin malına zarar vermedik.

Bunun çocuklukla alakası yok. Ailenin verdiği terbiyeyle alakası var.

O motorun stickerini sökebilecek çocuk 5 yaşında olmaz. En az 10-12 yaşındadır ki bu yaştaki bir çocuk gayet mantıklı düşünebilir neyin doğru neyin yanlış olduğuyla alakalı.

Benim motoruma aynı zararı verseler bence ciddi küfür ederim.

Hatta daha da ileri giderim eğer çocukları bulursam bağıra bağıra azarlarım ve arkasından ailelerinden köküne kadar parasını isterim.Her türlü hukuki yolada başvururum.

200 tl nedir,yapmayın. Çocuktur yapar. Oldu canım.

Son düzenleme:
birebir katılıyorum yukardaki arkadaşa bizde çocuk oldukta motorun stickeri sökmek nedir ya bakarken bile 2 3 metre öteden bakardık dokunamazdık.hatta abi bakmamıza bile kızar diye sanki kız keser gibi kaçamak bakışlarla keserdik motoru gönlümüz geçincede ki zaten her yerini incelerdik 10 15 saniyede giderdik. ebaydan almanızı önermem şöyleki alırsınız renk uyumu tutmaz o kadar süre boşa beklersiniz ve para vermiş olursunuz ama orjinal bulabilirseniz bilindik satıcıdan felan alabilirisinz gönül rahatlığıyla. birde sticker seti 180 tl demişsinizde tek orası satılmıyor muymuş yaw hondada.

ekleme: arkadaşın linkteki amerikadan gelcekmiş mesala bi nebze güvenebilirsiniz çinden felan değil.zaten sticker bu tek sorun olacak şey renk tonu tutmaması olur ki amerikadan geliyosa öyle bişi olcanıda sanmam bence bi ebaydan şansınızı deneyin. hem deneyimlemiş hem de bizide bilgilendirmiş olursunuz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar