Arkadaşlar merhaba..Artık Er6 ya geçmek istiyorum..Fazer sahibiyim..Aranızda düşünen olursa ilanımın linki budur..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-2007-98-hp-231508778/detay
hiçbir sıkıntısı yoktur makinenin..
kazasız belasız sürüşler herkese..
Hocam ilan epey boş kaza boya egzantrik zinciri dişli zincir fren diskleri fren balataları bujileri debriyaj balataları subap ayarları
Hepsi o kilometrede en az 1 defa değişmiş olmalı,hatta zincir 2 bunlardan bahsedebilir misiniz ilanda veya burada?
İstanbuldayım ben de motor bakıyorum ama hep dökük kırık bir de gv me kıyıp değiştiremedim yanına abi alayım diyorum.
arkadaşlar selamlar, ilk büyük motorum 2006 model er6 F'ti. Daha sonradan gsr, fazer, yine gsr ve son olarak da geçen sene transalp'im oldu. şu sıralar yine bakıyorum bi şeyler... Er6 N, versys, nc 700x, xl 700 listemde olan motorlar... Eşimle birlikte günlük 600 km'yi aşmayacak şekilde uzun yolculuklarımız olacak. Er 6 N, doğru bir tercih olmaz diyenler var ama ben öyle düşünmüyorum. en kısa zamanda aranızda olmak dileğiyle, saygılar
Bildiğiniz 2012 model ve üstü düşük km'li ve uygun fiyatlı er6 N varsa beklerim)
İyi bayramlar forumdaşlar,
2011 Er 6-F almış bulunuyorum.Soğutma suyu nerden ve nasil ekleniyor yardımcı olabilir misiniz?
Selamlar bu motorun 2008 abs li modelleri 12-13 arasında şu anda düşünülürmü sizce temiz bulsak ?