Bana 5.vites ölür gibi geliyor ama deneyip bakan vardır illaki
Aynı fikirdeyim.
Bana 5.vites ölür gibi geliyor ama deneyip bakan vardır illaki
herkese ıyı forumlar siperlıgın mukenmel bende aynısından yaptırmak ıstıyorum makınelerımız aynı bu siperligi nasıl takarız nerden temın ederız istanbulda oturuyorum. bu arada benım makıne 2 gundur bi garıp ses çıkarıyodu farkındaydım bu gun ses bıraz daha arttı megersem arka jant bılye dagıtmıs degıstırdık 3 rulman varmıs degıstı taş gıbı oldu 3 rulman 30 tl 15 işcilik verdım toplamda 45 tl ben bişe daha sorcam zincir degiştirmek istiyorum bıraz ses yapıyor orıglı tavsiye ettıler ama oda kalıte kalıte degişiyomus kafamı kariştırdılar ne kadardardır bızım makıneye olan orıglı takan varmı kullanan degışsem ses kesermı hayırlı akşamlar

İstanbulda yamaha parçası satan yerlere sor bulursunherkese ıyı forumlar siperlıgın mukenmel bende aynısından yaptırmak ıstıyorum makınelerımız aynı bu siperligi nasıl takarız nerden temın ederız istanbulda oturuyorum. bu arada benım makıne 2 gundur bi garıp ses çıkarıyodu farkındaydım bu gun ses bıraz daha arttı megersem arka jant bılye dagıtmıs degıstırdık 3 rulman varmıs degıstı taş gıbı oldu 3 rulman 30 tl 15 işcilik verdım toplamda 45 tl ben bişe daha sorcam zincir degiştirmek istiyorum bıraz ses yapıyor orıglı tavsiye ettıler ama oda kalıte kalıte degişiyomus kafamı kariştırdılar ne kadardardır bızım makıneye olan orıglı takan varmı kullanan degışsem ses kesermı hayırlı akşamlar
Aranıza yeni katıldım. Benim bir sorunum var benimle bilgilerinizi tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Sorunum:
geçenlerde gaz telim takılı kaldı ve motor devri 12 bine kadar geldi, subap sesi arttı ve motor gaz yememeye başladı bu neyden yapar açıklayabilir misiniz?
Aranıza yeni katıldım. Benim bir sorunum var benimle bilgilerinizi tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Sorunum:
geçenlerde gaz telim takılı kaldı ve motor devri 12 bine kadar geldi, subap sesi arttı ve motor gaz yememeye başladı bu neyden yapar açıklayabilir misiniz?
Sorunum:
merhaba abiler uzun süredir binmedigim wolfumun yagı benzini her bişeycigi bitmiş.
Nasıl yag almalıyım ilk defa yag koycam. 10-40 mı yoksa 15-40 eski yag yok salladım genede cizgiye deymedi yag boşaltaya gerek yok diye dünüyorum dogrumuyum sizce direk yagı katıyımmı
Abi 1-2 ayi gecti benim motor 600 bakimindan ciktigindan buyana yag o en alt sinir cizgideydi servis yagi deyistirdim deyince normal sandim bende 1000km o cizgide motora bimdim allahtan moturu kitlemedik. Suan hic yag yok yerdede yag izi yokDururken yağ eksilmez. Yağ kaçağı var mı?
Yağını 15 40 koyabilirsin. Üste ekleme sağlıklı olmaz
1-2 ayda bişey olmaz ama uzun süre durduysa benzininde değişmesi gerekir.
Abi 1-2 ayi gecti benim motor 600 bakimindan ciktigindan buyana yag o en alt sinir cizgideydi servis yagi deyistirdim deyince normal sandim bende 1000km o cizgide motora bimdim allahtan moturu kitlemedik. Suan hic yag yok yerdede yag izi yok
Abi 1-2 ayi gecti benim motor 600 bakimindan ciktigindan buyana yag o en alt sinir cizgideydi servis yagi deyistirdim deyince normal sandim bende 1000km o cizgide motora bimdim allahtan moturu kitlemedik. Suan hic yag yok yerdede yag izi yok