Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Paylaşım için teşekkürler benlik bir şey değil.
telefondan ekliyorum umarım gözükür,bu fotoğraf şemasını oluşturduğum zaman
bu da ışıklı bir ortamda. Güç kaynağını ense tarafına yapmak daha mantıklı yan tarafta pek hoş durmuyor,kapağını kaybettiğim için güzelce bantladımHocam memleketimizin güzel insanları sizi uzaylı zannedip arabayla ezmeye falan çalışırlar aman dikkat edin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:53 ----------
Hocam aynı anda yazdık nasıl olduysa.
Gayet güzel olmuş elinize sağlık , yurtdışında bunu montlara motorlara falan da monte ediyorlar bayağı dikkat çekiyor geceleri çok faydali bir ürün aslında.
[/URL]dostum güzel olmuş bende kuşadasında yaşıyorum alıcaktım bu ledlerden ama kaskımın kendi ledi var kısa süre sonra alıcam biri almıştı ebaydan 5 metre gelmiş sipariş edicem cekete takarım uzun yollarda.kasktaki adaptör olayı hoş durmamış belki cekette daha güzel durabilir
Adaptör olayı evet kapağı olsaydı çok şık dururdu ama ense bölgesine yapmak,kabloları kask pedinin altına koymak daha mantıklı ve daha estetik olacak şekil değiştirmek istersem öyle yapacağım,adaya geldiğimde görüşelim canlı gör bir de![]()