Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

arkadaşlar bunu açıklayabilecek biri var mıdır? Motoru 20binde aldım 18 bine kadar bakımları serviste yaptırılmış kaza kaydı falan yok. Bende hiç değiştirmedim grenajları. 2-3 gün önce böyle soyuldu şaşırdım. Başka cbryle yan yana koyduğumda da renk farkı hiç yok. anlam veremedim.

http://www.imgim.com/img_9494.jpg
http://imgim.com/image/img_9495.jpg

aldığınız kişi boyatmış o grenajı. o parçayıda çıkma almış bleli. mavi rengin grenajı

arkadaşlar ben cbr 250 ye arka lastik olarak 150-70-17 ebatı takmayı düşünüyorum. bir sıkıntı yaratır mı sizce? büyük lastik taktıran var mıdır?

selam arkadaşlar. ilk çıkan kasa cbr 250 satın almak istiyorum. satan varsa bana ulaşırsa sevinirim. sahibinden.com ilanlarına güvenemeyip buraya yazayım dedim.

Önceden buralar hep dutluktu :)

Yahu nerde bizim Cbrciler, ben motoru sattım hadi herkes mi üst cc'ye geçti.

Neyse ben sorumu soruyorum,

Şimdi bu yeni kasa kullanan arkadaşlar soba borusu sorununu nasıl çözdü, görmezden gelemeyecek kadar büyük bir sorun !

İlla egsozu değiştirmek mi lazım ?

Bir ilanda egsoz koruma , kapak gibi bir şey görmüştüm. Şu an bulamıyorum link atardım yoksa. Böyle yanmaz bir maddeden kapak, koruma tarzı bir şey düşünülebilir mi ?

Berbat duruyor o egsoz sürekli temizliyor musunuz bir de ?

Göz kırpıyorum yani ayık olun :) :wiinkk:

Şimdi bu yeni kasa kullanan arkadaşlar soba borusu sorununu nasıl çözdü, görmezden gelemeyecek kadar büyük bir sorun !

Bir ilanda egsoz koruma , kapak gibi bir şey görmüştüm. Şu an bulamıyorum link atardım yoksa. Böyle yanmaz bir maddeden kapak, koruma tarzı bir şey düşünülebilir mi ?

ilk başlarda bende çok takıyordum o egzoz kapağından bende aradım bulamadım bi süre sonra alıştım :) ilk sararmadan sonra beyazlatıcı sürünce artık çok sararmıyor sanki ;)

Merhabalar bayadır buralara giremiyorum. Motorum 20 bine geldi ve artık bazı parçaların değişmesi gerekiyor. En başta zincir dişli takımı, o artık son demlerini yaşıyor. Bugün kma diye bir yer var orayı aradım fiyat almak için bana şöyle dediler
Ön dişli; 44 Tl
Arka dişli;99 Tl
Zincir; 241 Tl
Acaba bu fiyatlar nasıl?? Birde ön arka balata alıcam ama ne alıcağımı bilemedim bana genellikle ebc yi öneriyolar??
Asıl zurnanın zırt dediği yere geldik... Dün ön frende hissizlik hissettim yani kimse yok gibiydi balatadan falan derken gözüme hidrolik kabı ilişti baktım içinde çok az kalmış biraz baktım sağına soluna hortumdan sızdırıyor... Yani buda demek oluyor ki hortum yalan olmuş :( şimdi aklıma çelik fren hortumu geldi acaba ondan mı alsam diye ama varmı yokmu bilmiyorum. Sizin önerileriniz nedir?

Merhabalar. Benim de balata disk değiştirmem gerekiyor ama orjinalleri pahalı benim için. Bu söylediğiniz yer değişim yapıyor mu yoksa sadece satış mı? Eğer öyleyse montajını nerde yaptırabiliriz?

Son düzenleme:
Gecen hafta servise gittim on fren balatasi,arka fren balatasi, fren hidrolikleri yag, yag filtresi hava filtresi toplam 406tl tuttu saygilar :) on fren balatasi 86 tl arka fren balatasi 90 tl

iyi günler ,
foruma az önce katıldım devamıda gelir inşallah. CBR250 almayı düşünüyorum 2011-2012 farkı yok sanırım ama bütcem 8.000 tl felan bu civardada 35.000 km de felan oluyor temizini bulmakda zor tabi istanbulda ikamet ediyorum varmı bildiğiniz satılık bi cbr bana önere bileceğiniz birde bu km de cbr alınırmı şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar..

Gecen hafta servise gittim on fren balatasi,arka fren balatasi, fren hidrolikleri yag, yag filtresi hava filtresi toplam 406tl tuttu saygilar :) on fren balatasi 86 tl arka fren balatasi 90 tl

DB motora mı gidiyorsun Arda ?

Arkadaşlar sadece yağ değişimi yapılınca 1,3 lt mi koyuluyordu yağ ?

Benimkinde siyah izler var sanirim.biri ayakkabisini yakti farketmeden sararmada hatsafhada pek umrumda degil zaten sezon bitti,
Benim bir sorum var dun arkadasimda kaldim yagmur yagmis sabah baktim o damla damla izler falan. Ben bunlari temizlemesem yada yikamasam hic karenaja,boyaya vs zarar verir mi?

Benimkinde siyah izler var sanirim.biri ayakkabisini yakti farketmeden sararmada hatsafhada pek umrumda degil zaten sezon bitti,
Benim bir sorum var dun arkadasimda kaldim yagmur yagmis sabah baktim o damla damla izler falan. Ben bunlari temizlemesem yada yikamasam hic karenaja,boyaya vs zarar verir mi?

Sararmayı krom parlatıcı ile geçirenler olmuştu geçmiş sayfalarda.

Yağmur suyu zarar vermez ama balata arası tozlanıp ses yapıyor, zincir de topak topak oluyor nefret ediyorum yağmur çamur sezonu geliyor :pr:

Evet db ya gidiorum :) sadece yag 1.5lt koyuyosun filtre deisirse 1.6 hemende unutmussun ferhat :)

Bir arkadaş 1,3 dedi, geçmiş sayfalarda Mitoqondri 1,4 demiş sen de 1,5 dedin kafam durdu vallahi :)

100- 200 ml kadar fazla yağ sorun yaratır mı ? Elinin ayarı olmayan birine denk geldik.

Bu arada Castrol, Motul notunu vermiştim, Eneos da işe yaramaz en iyisi sentetik olmayan Ipone.

Eski dostuma geri dönüyorum, coming soon :cherry:

Sararmayı krom parlatıcı ile geçirenler olmuştu geçmiş sayfalarda.

Yağmur suyu zarar vermez ama balata arası tozlanıp ses yapıyor, zincir de topak topak oluyor nefret ediyorum yağmur çamur sezonu geliyor :pr:

Bir arkadaş 1,3 dedi, geçmiş sayfalarda Mitoqondri 1,4 demiş sen de 1,5 dedin kafam durdu vallahi :)

100- 200 ml kadar fazla yağ sorun yaratır mı ? Elinin ayarı olmayan birine denk geldik.

Bu arada Castrol, Motul notunu vermiştim, Eneos da işe yaramaz en iyisi sentetik olmayan Ipone.

Eski dostuma geri dönüyorum, coming soon :cherry:

Fazla yagin zarari olurmu bilmiyorum... servise fln sorman daha mantikli olabilir. 1.5 de kesin bilgi bi onceki serviste kendim aldim yagimi goturdum filtre deismedi 0.5 yag la geri dondum :)

iyi günler ,
foruma az önce katıldım devamıda gelir inşallah. CBR250 almayı düşünüyorum 2011-2012 farkı yok sanırım ama bütcem 8.000 tl felan bu civardada 35.000 km de felan oluyor temizini bulmakda zor tabi istanbulda ikamet ediyorum varmı bildiğiniz satılık bi cbr bana önere bileceğiniz birde bu km de cbr alınırmı şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar..

2013 model iki adet cbr var bir tanesi ilk sahibinden arkadaş forumda üye zaten.

Ama hemen söyleyeyim o bütçeye cbr bulursunuz ama benim dediklerim o paraya hayatta vermez :) Gözü gibi baktılar, elden ele değişen cbrler ile kıyaslanamaz , ben denemek için bindiğimde başka bir motora binmiş gibi hissediyorum farkı.

Uzun lafın kısası 35binde cbr alınır elbet ama sorun çıkarsa ucuza aldım zaten diye kendinizi avutursanuz olur.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:20 ----------

Fazla yagin zarari olurmu bilmiyorum... servise fln sorman daha mantikli olabilir. 1.5 de kesin bilgi bi onceki serviste kendim aldim yagimi goturdum filtre deismedi 0.5 yag la geri dondum :)

Kesin bilgi yayalım :)

Teşekkürler Arda, iyi bayramlar şimdiden :)

Merhaba arkadaşlar,

Motorumla videonun başında 180 km desemde İstanbul - Kırklareli arasında 210 km'lik bir yolculuk yaptım ve bunu da dilim döndüğünce kendi öngörülerim doğrultusunda anlatmaya çalıştım, umarım eğlenceli ve bilgilendirici bir video olmuştur.

Birde dönüşte gece yolculuğum var onu da en kısa sürede hazırlayıp paylaşacağım.

İyi Seyirler..

https://youtu.be/TI3SpRhVyJ4

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar