Haftasonu terapisi

Geçen haftasonu ve önceki haftasonu olan 2 adet gezide kaydettiğim videolardan bi derleme yaptım
Bazı arkadaşların ki kadar profesyonel olmasa da idare eder diye düşünüyorum
şimdiden iyi seyirler ::asker::

Moderatör tarafında düzenlendi:
bence gayet iyi olmuş bazıları müzik ister bazıları makinenin sesini duyalım kardeşim bu ne yhaaa der seninkinde hem müzik çok uyumlu olmuş hemde makinenin seside alttan alttan geliyor.Tek sorun şu plakaları gizle kardeş:Dha birde birbirinize yakın sürdüğünüz yerlerde biraz riskli olmuş yahu bir şey olucak diye korktum

Son düzenleme:
teşekkürler :cat:
plakaları kapatmaya üşendim videoyu yaparken :) sıkıntı olacağını sanmıyorum zaten

"Bu icatlar şeytan işi yeaaa"
Cidden iyimiş Allah kaza bela vermesin .

Hocam maassaallah terapi pc başında bana bile iyi geldi gerçekten , Rabbim kazadan beladan korusun..

teşekkürler arkadaşlar, Allah hiç birimize kaza bela vermesin

1:30 la 4:13 hiç akıl işi gelmedi bana. Arkadaşlar tecrübeli ama o belli. Hoş 1000 CC Super Sport sürmek ne kadar akıl işi o da tartışılır. :)

Allah kaza bela vermesin süper :) izledikce özeniyorum ozendikce ilerde bu makinalara binmek için çalışıyorum :) (üni hazırlık öğrencisi) :D

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Tehlikeli kullanıyorsunuz, dikkatli olun.

İşte bu yüzden sitemizde bu tür video paylaşımı yasaktır, gözümüzden kaçmış. Başka benzer videolar varsa uyarın silelim :)

Son düzenleme:
Geçen haftasonu ve önceki haftasonu olan 2 adet gezide kaydettiğim videolardan bi derleme yaptım
Bazı arkadaşların ki kadar profesyonel olmasa da idare eder diye düşünüyorum
şimdiden iyi seyirler ::asker::

Kusura bakma ben videoyu göremedim,nerede linki yazmıştımki adminin sildiğini yeni okudum. ..

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tehlikeli işlerden dolayı admin cıs yapmış.

yabancı olunca daha tehlikelileri bile serbest hatta adminler paylaşır, ama yerli olunca yasak.. :) tamam peki :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar