İSTANBUL-SİNOP 19 EYLÜL YOLCULUĞU

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar istanbuldan 16.kez doğduğum topraklara yolculuğa çıkıyorum tamamen sahilden gideceğim uğradığım kasabalarda forum üyesi arkadaşlar var ise birer çaylarını içerim.bana buradan cevap yazmaları yeterli olacaktır benim iletişim bilgilerim infomda mevcut.allah utandırmasın yolum açık olsun inşallah :queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:35 ----------

Kastamonu merkezdeyim kimse yok mu nasrallah camiindeki restorandayım 😁

Hayırlı yolculuklar.

Samsun alaçam sahil yolunda motorun ana sigortası attı elektrik gitti iki saatlik bir çalışmayla kasabadan biri geldi beraber yaptık şase yapmış sis farlarından biri sizce takan mı taktıran mı sorumlu moralim bozuk üstüne bütün öğleden sonra yağmur yağdı

Samsun alaçam sahil yolunda motorun ana sigortası attı elektrik gitti iki saatlik bir çalışmayla kasabadan biri geldi beraber yaptık şase yapmış sis farlarından biri sizce takan mı taktıran mı sorumlu moralim bozuk üstüne bütün öğleden sonra yağmur yağdı

Virgül koymayinca ilk okuyuşta, 16.kez dogdunuz gibi bir anlam çıkmış. Allah allah dedim. :)
Çok gecmis olsun. İnşallah yolculuğun sonrası iyi geçmiştir.

Hocam firsatini bulursaniz resim ekleyinde gozumuz gonlumuz acilsin biraz

Yol güzel viraj bol sigorta değiştikten sonra motorda durum normal de sigorta değiştikten sonra tekeri hareket ettirmezseniz motor boşa almıyor aklınızda olsun cepten giriyorum foruma foto koymayı bilmiyorum dönüşte samsun üzerinden farklı yüksek rakımlı bir yoldan döneceğim orada çektiğim fotolarla beraber koymaya çalışırım reenkarnasyon bile 16 ya izin vermiyor yüce rabbim bana nasıl izin versin ki 😊

Yanınıza yedek sigorta almayı unutmayın dönüşte. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar