Çok saolun baya yardımcı olmuşsunuz yarın görmeye gidicem verdiğim linktekini ebay işleri falan burda kolay oluyo.gümrük falan yoklinki kopyalayamadım telefondan girdiğim için ama pc den bakarım. Km si 14 daha nerdeyse hiç kullanılmamış.
Aylık 99 dolar diyor ama bakalım toplamda kaç kira çekilecekler.sonuçta burası harley topraklarını bunun ucuz olması lazım gelişmeleri yazarım
Edit : şimdi baktım 31 dolar ve dediğin gibi kolay bişi gözüküyo takıp çıkmalı gibi bişi bakalım yarın belli olucak herşey
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:20 ----------
Bir de benim boyum 1.83-84 falan uygun mudur sizce bu motor? Çok mu büyük kalırım üzerinde ?
Şu anda sıfırı hyosung amerika sitesinde 4000 $. Bu Linkten bakabilirsiniz. 24 ay vade ile aylık 99 $ olabilir sizin baktığınız motor. O da 2. el olduğundan ama daha 14 mil'de. Biraz daha yüksek fiyat da çıkabilir.
Bu arada ben de bundan bir 7-8 sene evvel müzik eğitimi için Amerika'da (Seattle) bulundum ve Japon motorların özellikle Amerikanlarla aynı fiyata veya daha pahalıya satıldığını gördüm. Harley'den ucuz olması tamamen motor hacminden yani. Ben aylık 74 $'a Boss-Hoss'un trike'larından kiralamıştım.
Konjektörü mutlaka değiştirin bence de ve mutlaka 2 adet yedekte spark plug cap de yani buji başlığı (amiane tabirle buji piposu) yedekte bulundurun 8-9 $ gibi bir fiyatı var. Kırılmaya ve çatlamaya çok meğilli.
Bunun dışında Arizona gibi sıcak bir bölgede ve çöl mevsimi yaşanan yerde 15-50 yağ kullanırsanız hararet gibi bir problemle karşılaşacağınızı sanmam. Zaten motorun kitapçığında hava sıcaklıklarına göre hangi yağları kullanmamız gerektiği yazıyor. Ben burada standart 10w40 kullanıyorum. Bu yaz 38 derece sıcakta 1,5 saatlik dur kalk trafikte dahi hararet yapmadı. Ama bacakların pişiyor orası ayrı : ) Boy olarak da ben 1.76'yım aynı motordan 1.82'lk arkadaşım da kullanıyor. Hiçbir sıkıntısı yok. Sadece gidonu tam tur çevirmek istersen elcikler dizine değebilir. Ama öyle bir dönüşü zaten seyir halinde kullanmıyoruz. Park manevralarında kullanıyoruz. Dert edilecek bir şey değil. Hiçbir motosiklet de pocket bike'lar ve honda grom, suzuki van van gibi motorlar dışında kimsenin altında kolay kolay ufak kalmaz. Zaten cruiserlar alçak seleli motorlar, illa ki yere yakın olacaksın. Bu hissiyat sana motosikletin altında ufak kaldığı duygusunu verecek olsa da doğrusu öyle değildir. Zaten seleye oturduğunda deponun genişliği ilk başta seni şaşırtacak.
Hayırlı olsun şimdiden.
Son düzenleme: