Benim motorum artık yokSattım maleseff
kaça verdin dostum çok zararın olmamıştır inşaallah...
Hadi yaa geçmiş olsun dostum,sende sıkıntı var mı durum nedir ?neyse hayırlısı dostum kaza sonuçta yapacak bişey yok bende dün akşam eve giderken yolun sağına park eden aracın yanından geçerken şöför bey kapıyı açtı bodozlama daldım kapıya..)
Tekrar alacağım ama gelecek sezon daha doğru olur kanısındayım hocam.Anlam verilmeyecek çok şey var en iyisi onlara anlam veren biz olmayalım yeterİyi rakam.Motor almayı düşünüyor musun ?Konya'nın sürücüleri çok acayip,İst.da ve Ankarada 5-6 ay bir fiil araba sürdüm.Fakat böylelerini görmedim.4 şeritli yolda giderken sol şeritle 60 la giden adam gördüm.TEDES yoktu yolda,4 kez yaşadım,yolun ortasında aniden frene basıyorlar çok garip bir şekilde ona anlam veremedim.
Emniyet şeridine büyük servisler dolmuşlarda birden sapıyor,ona da çok dikkat etmek lazım.Dikkatli olman sana çok şey kazandırmış,tekrar geçmiş olsun. Neredeyse arabadan uzak kalalım diye kaldırımda gideceğiz yakında...
sagolun arkadaşlar bu arada koruma demirinin de faydasını fazlasıyla görmüş oldum...Dikkatli olman sana çok şey kazandırmış,tekrar geçmiş olsun. Neredeyse arabadan uzak kalalım diye kaldırımda gideceğiz yakında...
Kardeşim ben senden MT07 bekliyordum,Ne ara kawasakiye kaydınTeşekkürler sağolun.Bakalım kredi çıkacak mı.Allahtan bir mani çıkmazsa Cuma günü krediyi çekip götürecem.İnş bakalım