Plasti dip

Arkadaşlar motorumu boyayı kendim boyacıda renk koduna göre kardırıp bi tanıdık boyacıda boyattım fakat mat siyah olması gereken boya parlak siyah oldu galiba atılan vernik mat olmasına rağmen parlama yaptı bende plasti dip ile kendim boyamak istiyorum fakat Honda Dylanı boyamak için ne kadar plasti dip gider ve nerden bunu temin edebilirim, gerekli tiner vs varmı bilmşyorum ve sizlerin yardımına göz diktim :) yardımcı olursanız çok teşşekkür ederim

Kutu sprey olarak internette satılıyor. Herhangi bir şeye gerek yok,3-4 kat atınca gayet güzel olur. Yalnız 2-3 yılda bir söküp tekrar yapmak gerekir. Yoksa soyması çok zorlaşır.

Kutu olarak değilde kullanıma hazır 1 litrelik kampanyası var ben onu alsam kompresörle atarım fakat yetermi yetmezmi fikrim yok vede plasti dipmi yapsam yoksa boyayı alıp kendimmi boyasam kararsızım

9504bQ.jpg

J4mYzo.jpg

2 kutu yeter. Yeterli kalınlığa ulaşabilmesi için kutunun hepsini kullanmanız gerekir.

(Fotoğraftaki yer 6-7 kat oldu. Ufak yerlerede kullandım.1 kutunun %65 ini kullandım.)

Son düzenleme:
bu spreylerle jantlarıda boyuyorlarmış, sitede motora uygulayan var mı özellikle klasik telli jantlarda tutunur mu acaba?

bu spreylerle jantlarıda boyuyorlarmış, sitede motora uygulayan var mı özellikle klasik telli jantlarda tutunur mu acaba?

Tel jantlara tutmaz çünkü ince teller krom nikelaj kaplama olduğu için ve tutunma yüzeyi az olduğu için çabuk dökülür. Diğer 5 kollu jantlara uygulanabiliyor. Şôyle birşey var hem motosiklette hem de otomobillerde lastik değişimi yapıldığında tamirciler ister istemez yıpratabiliyor

plasti dip plastik karışımı boyadır ve pek sorun çıkarmaz kolay sökulur gerekli arastırma yaplırsa sanayiden bulabilirsin

Tövbe sanayiden boya falan almam motora hiçbiri esnaf değil şerefsizin en önde gideni cevaplarınız için çok teşekkürler boyacıya makatına benzettiği yerleri pasta yaptırıp düzelttirdikten sonra 1 litrelik kampanyayı alıp motoru dipleyeceğim

Tövbe sanayiden boya falan almam motora hiçbiri esnaf değil şerefsizin en önde gideni cevaplarınız için çok teşekkürler boyacıya makatına benzettiği yerleri pasta yaptırıp düzelttirdikten sonra 1 litrelik kampanyayı alıp motoru dipleyeceğim

AYNEN GİT GÜVENDİĞİN YERDEN AL YADA DİREKT SİTESİNDEN AL EN İYİSİ SİTE

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar