Bu firma PayPal kullanmıyor; siz hangi yöntemle aldınız, ek masraf çıktı mı? Bir de bu cihazın şarjı azaldığında ışık ya da sesle herhangi bir uyarı veriyor mu yoksa pat diye kapanıyor mu?
Bildiğim kadarıyla Aliexpress'te PayPal ile ödeme seçeneği yok. Yani sadece bu firmaya özel bir durum değil PayPal olmaması.
Ben sanal kart ile yaptım alışverişi. İnternet üzerinden yaptığım tüm alışverişlerde sanal kart kullanıyorum.
Ama isterseniz ödemeyi Kredi Kartıyla da yapabilirsiniz. 3D güvenlik sistemi kullanıldığı için, ödeme sırasında telefonunuza gelen kodu siz girmeden karttan para çekilemiyor. Dolayısıyla kartla alışveriş de güvenli.
Masraf olarak ise; bankanın o günkü döviz kuru üzerinden bir hesap yapılıyor ama nasıl hesap yapılıyor, ne kadar komisyon alınıyor tam olarak bilmiyorum.
Bildiğim, toplamda 3-5 TL. daha fark ediyor sonunda hesabınızdan kesilen. Bu söylediğim Yapı Kredi için geçerli, diğer bankaların uygulamaları farklı olabilir.
Şarj konusuna gelince; geçen gün telefonun navigasyonunu kullanmak için telefonu eşleştirdim, tam yola çıkmak üzereyken bir uyarı tonu çaldı ve kapandı alet. Tekrar eşleştirdim. Aynı şey yine olup yine kapanınca "bozuldu mu yoksa?" diye düşündüm ama sonra evde şarja takıp doldurduktan sonra deneyince normal çalıştı. O zaman anladım ki bozulmamış şarjı bitmiş. Sevindim tabi :cherry: