ben de yapacam depoyu normale aldım yedeğe düşünce beş yada on liralık benzin atacam km yi sıfırlayıp normal depoda kullanacam bakalım kaç km sonra tekrar yedeğe düşecek ona göre hesabını yaparız
Siz dislilerle oynamadiniz degilmiben de yapacam depoyu normale aldım yedeğe düşünce beş yada on liralık benzin atacam km yi sıfırlayıp normal depoda kullanacam bakalım kaç km sonra tekrar yedeğe düşecek ona göre hesabını yaparız
Dogma buyume sincanliyim dogru ama apaci degilim.yapraciktayim ama. uygun oldugumuz zamanlari ayarlayalim bi rotaya gazlariz
Olmadi turlariz)
Bende bunun çanta demiri var kalyoncu motor'dan aldım. Bir pazar günü Pulsar'ıma uydurup takıcam.ikinci motor olarak discover 125 aldım. bu ve diğer bajaj konularını daha önce çok defa okumuştum ama çanta demiri konusunun üzerinden bir yıl geçti.
motora çanta demiri, topcase, eğer bulabilirsem koruma demiri almak istiyorum.
bu konuda tecrübe ve bilgilerini paylaşacak, mümkünse link verebilecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ediyorum.
bir de dişli değiştiren arkadaşlar sonucu paylaşırsa sevinirm.
en verimli ve sıkıntısız ön, arka hangi dişliyi kaç numara ile değiştirmek gerekiyor? bu arada zincirde kısaltma gibi bir işleme gerek oluyormu?
uzun yolda motosikleti gereksiz görüyorum
sesi kafa sisiriyor
titresim ve rüzgar bir olup adami iyi hırpalıyor
soğuk da isin icine eklenince çekilmez oluyor
kisa mesafelerde ve ufak gezilerde motosiklet yakit ekonomisiyle vazgeçilmez oluyor
uzun yolda otomobil tercihim (1.3 multijet)
motosiklet 2.2 litre yakarken (2.2x4.16=9.152) (60 km hızla)
araba 3.3(litre)x3.63 (mazot)=11.979 yakıyor. (72 km hızla)
motor 9 kuruş
araba 12 kuruş yakıyor
aradaki 3 kuruş verdigine değiyor
radyatör açıyorsun
5 kişi dolus
bagajı doldur
dizel olmasina rağmen motordan daha sessiz
motordan daha hızlı
yagmurdan etkilenmiyorsun
çoluk cocuk rahat ediyor
ac teybi haberi
konfor kısaca
arabada ABS var
ALLAH herkese nasip etsin amin
olcuyorum biciyorum uzun yolda motor mantigima sığmıyor
kurtarmıyor
dolmuşa bin ayni hesap
abonman karti al felan ayni kapiya çıkıyor
motorun kazası ise cok tehlikeli
ferdi kaza sigortasında, motosiklet kazası teminat dışında
ikinci motor olarak discover 125 aldım. bu ve diğer bajaj konularını daha önce çok defa okumuştum ama çanta demiri konusunun üzerinden bir yıl geçti.
motora çanta demiri, topcase, eğer bulabilirsem koruma demiri almak istiyorum.
bu konuda tecrübe ve bilgilerini paylaşacak, mümkünse link verebilecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ediyorum.
bir de dişli değiştiren arkadaşlar sonucu paylaşırsa sevinirm.
en verimli ve sıkıntısız ön, arka hangi dişliyi kaç numara ile değiştirmek gerekiyor? bu arada zincirde kısaltma gibi bir işleme gerek oluyormu?
4.44 motorda masanın üzerinde discovery'den sökülmüş arka tutamak görmüştüm 2 hafta önce. O sizinmiydi ?Arka canta demirini 2 hafta once 70 liraya montaj dahil aldim yetkili servis ve satici 4.44 motorsdan. Yiba carsisinda 75 liraydi.. Arkadaki gri parcayi sokup yerine canta demirini takiyosunuz. Siz takmayacaksaniz gri parcayi unutmayin. Disli konusunda 14-38 di yanlis hatirlamiyosam facebook grubunda takip video ceken biri var. Ama videonun cekildigi yol egimli olsa gerek.
Motosiklet ara hizlanmalar sakin son hiz 70-80 arasinda 1 litre ile 41 km yol yapti. Yani 41. Kmde teklemeye basladi.
4.44 motorda masanın üzerinde discovery'den sökülmüş arka tutamak görmüştüm 2 hafta önce. O sizinmiydi ?
arkadaşlar bu ürünü kullanan, bilen var mı? yorumlarınızı bekliyorum.
http://www.kalyoncumotor.com/bajaj-discover-125-st-canta-tasima-demiri
Kalyoncu motordaki demir alttan destekli zaten, yolcu ayaklıklarına bağlanarak destek oluyor.
zaten destekli olduğu için kullanan varmı? sağlamlığı kullanışı nasıldır diye sormuştum.
borudan bükme ürün olduğu için işçiliği, boyası, sağlamlığı vs. resimde pek belli olmuyor üstadım.