Evet benim fakat henüz parçaya gerek var mı belli değil hocam...#memory42#Dostum Ada Motorda parça bekleyen motor senin mi ?
Evet benim fakat henüz parçaya gerek var mı belli değil hocam...#memory42#Dostum Ada Motorda parça bekleyen motor senin mi ?
Arkadaşlar konyayı kışın bilmediğim için.Full ekipmanla hangi aya kadar motora binilebilir.?
Motoru satıyorum yarın allah kısmet ederse.Sıfır Mt07 alıcam.Ekim ayında.Hiç olmazsa 1-2 ay binmek istiyorum
Motor gitti motorsuz kaldim.
Insallah Fz8 veya Mt07 arayislardayim heyecandan valla hangisini alacagimi şaşırdım.Uzunyol yapacağım için Fz8 daha uygun olur diye dusunuyorum.
Cuma gününe kadar devam ediyor sabah 10:00 akşam 18:00 arası rezervasyon ile Rc250 surebiliyirsunuz...Söylediğiniz iyi oldu.Kaça kadar ordalar ve hangi günlere kadar ?
Cuma gününe kadar devam ediyor sabah 10:00 akşam 18:00 arası rezervasyon ile Rc250 surebiliyirsunuz...
Denediğiniz bir motosiklet oldu mu etkinlikte ?Merhaba arkadaşlar, etkinlik yarın da devam ediyor, bilginize.
Bu akşam denedik rc 200 vardı, bi deneyelim dedik, beklediğimi bulamadım yalnız, özellikle titreşim fazlaydı, wolften bile fazlaydı, son hızı ise 144 idi.
O Rc250 olmasin çünkü ben onu denedimAçıkcası benide sikintiya sokan titreşimi oldu yoksa almayı düşünüyordum..