Uygun kasko yapabilecegim yer?

Merhaba arkadaslar.. buyyk beklemeden sonra 15 gun once motoruma kavustum ve cok mutluyum.. suan 240km de :)Fakat kasko hakkinda sorularim olucakti

Sair sigorta ve bir kac yersen daha teklif aldim ve en ucuzu 3500 lira gibi bi rakam

fiyat bana cok yuksek geldi acikcasi ve bu fiyatlarda yapmayi dusunmedim acaba bildiginiz baska bir yer varmi kasko icin.

Yasim 26 Istanbul plaka 2015 model 600rr.. Bu fiyat da yasimin cok onemi olabilir mi sizce? Bir de benim uzerime tescillenen ilk tasit da bu
Eyer fiyat ciddi bi sekilde dusucekse motoru annemin uzerine yapabilirim..

Simdiden tesekkurler..

fiyat çok değişmez anneniz üzerine olması. ilk motorsa yüksek ama normal fiyat. bendeki SYM joymax 250 için 900 küsür fiyat çıktı motorun ikinci el değeri 9 bin tl. bi de çalıntı olayları artması ve, doğudaki terör olayları fiyatları çok uçurdu. adam bi kamyon yakıyor doğuda al sana 1 milyon tl sigorta tazminatı. otoparkın müsaitse çalınmaya karşı güvenliyse bence yaptırma :) kaza belasız kullan inş.

Anladim tesekkur ederim.. evim ve okulum guvenlikli ayricada kaliteli bir alarmli disk kilidi kullabiyorum fakat insan gene korkuyo :/

Anadolu sigortanin pert sigortasi varmis sanirim onu dusunuyorum. 1500tl civari fiyat almistim sadece calinmalari oduyor..

ergo ve ziraat uygun fiyat veriyor. ziraat bankası şubesıne sorun bi de. 2 bın tl ye kadar yapılabılır bence :)

ziraat ve sigorta-kasko mu Allah korusun.
Allah kimseyi ziraat sigortanın eline düşürmesin.

Merhaba arkadaslar.. buyyk beklemeden sonra 15 gun once motoruma kavustum ve cok mutluyum.. suan 240km de :)Fakat kasko hakkinda sorularim olucakti

Sair sigorta ve bir kac yersen daha teklif aldim ve en ucuzu 3500 lira gibi bi rakam

fiyat bana cok yuksek geldi acikcasi ve bu fiyatlarda yapmayi dusunmedim acaba bildiginiz baska bir yer varmi kasko icin.

Yasim 26 Istanbul plaka 2015 model 600rr.. Bu fiyat da yasimin cok onemi olabilir mi sizce? Bir de benim uzerime tescillenen ilk tasit da bu
Eyer fiyat ciddi bi sekilde dusucekse motoru annemin uzerine yapabilirim..

Simdiden tesekkurler..

Ben beylerbeyi sigortadan fiyat almıştım. Yaş 30, model 2013, plaka 34 ve 390tl.

Çok merak ediyoru ne kadar tutacağını, buraya yazar mısın ne kadar ödediğini?

Şair sigortadan daha önce bende sordurdum ninja 636 için banada ilk 3550 gibi bi fiyat çıkardılar daha sonra araya birilerini soktum 2.300e 9 taksite kadar düşürdüler ama yinede pahalı geldi yaptırmadım. Size pahalı çıkmasının sebebi ist plaka ve motorunuzun supersport olması kaskoda en tehlikeli sınıf ve kaza riski yüksek olduğu için fazla fiyat çıkıyor.

Yaş genç,motorl ss , plaka istanbul, ilk sigorta. Her türlü fiyat arttırıcı faktöre sahipsin tebrik ediyorum : )
Ben nisanda yenilettim. 900 tl yıllık ve 9 ay taksit. %65 hasarsızlığım var.
Şair sigorta en uygun teklifi verir genelde.

Şair sigortadan daha önce bende sordurdum ninja 636 için banada ilk 3550 gibi bi fiyat çıkardılar daha sonra araya birilerini soktum 2.300e 9 taksite kadar düşürdüler ama yinede pahalı geldi yaptırmadım. Size pahalı çıkmasının sebebi ist plaka ve motorunuzun supersport olması kaskoda en tehlikeli sınıf ve kaza riski yüksek olduğu için fazla fiyat çıkıyor.

Araya sokacak birileri lazim sanirim :/

Araya sokacak birileri lazim sanirim :/

Aslında araya birini sokmadım kendi 3 motorum ve belki 8 10 arkadaşımın da motorunun sigortasını oradan aynı kişiye yaptırdığım için biraz uğraşıp daha uygun fiyat teklifleri bulmuşlardı bana, bahsettiğim olay yaklaşık 2 ay önce oldu.

Kasko bedeli genelde motosiklet bedelinin %10-12 si civarında çıkıyor.

Anladim tesekkur ederim.. evim ve okulum guvenlikli ayricada kaliteli bir alarmli disk kilidi kullabiyorum fakat insan gene korkuyo :/

Anadolu sigortanin pert sigortasi varmis sanirim onu dusunuyorum. 1500tl civari fiyat almistim sadece calinmalari oduyor..

600rr ı zincir kilitsiz mi bırakıyorsun?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hocam hayırlı olsun "ALLAH" kaza bela vermesin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar