Motosiklet için aksesuar yapıyorum

Merhaba arkadaşlar makine ressamıyım 3D programlar kullanıyorum.Yakında bir 3D yazıcı almayı düşünüyorum.Kendi motosiklet aksesuarlarımı basacağım. Size bir iki kaç örnek göstermek istiyorum.Eğer 3d yazıcı ile baskı yapan bir yer biliyorsanız söylerseniz sevinirim.

Kurukafa bunu ön çamurluğa takmayı düşünüyorum tabiki Chopper için

PoJVbQ.png

Buda sissy bar yapım aşamasında henüz her türlü motor için değişik tasarımlar yaptım.hatta bir arkaşın evinde bi kaçını bastık monte etmek kaldı.

MyAZ7N.png

Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda.Belki işi ticarete bile dökebilirim yazıcı alırisem.Sizce tutar mı bu iş?

Gelecek 3d yazılım, onu kullanan personel ve yazıcılarda. Önü ve kullanım yeri çok açık olan bir alan. Bu yönde kendini ve bilgini geliştir. çalışmalarını çoğalt. her alanda para kazanırsın.

Gelecek 3d yazılım, onu kullanan personel ve yazıcılarda. Önü ve kullanım yeri çok açık olan bir alan. Bu yönde kendini ve bilgini geliştir. çalışmalarını çoğalt. her alanda para kazanırsın.

İnşallah daha iyi aksesuarlar yaparım

Sisy bar için yanarlı dönerli acaip birşey yapmadıktan sonra bi anlamı olur mu? SAğlamlığı da tartışılır olacak. Sanayide metalden yaptırıverin. Bu arada bu 3D yazıcı işi ev kullanıcılarına kadar geldi mi yahu? Geri kaldık ha teknolojiden

Sisy bar için yanarlı dönerli acaip birşey yapmadıktan sonra bi anlamı olur mu? SAğlamlığı da tartışılır olacak. Sanayide metalden yaptırıverin. Bu arada bu 3D yazıcı işi ev kullanıcılarına kadar geldi mi yahu? Geri kaldık ha teknolojiden

Dur daha :) yapım aşaması diyor manyak şeyler tasarlayacağım.Ha dediğin doğru ama ölçüler olduktan sonra iyi yürür bu iş.Peki ölçüleri kim tasarlıyor ben :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar