Bu haftasonu sjcam alayım diyorum en ucuz nerede var?

Bayaadır uzattım bu işi arkadaşlar sjcam büyük gözüküyor gözüme biraz bekleyeyim belki sony tarzı ince tipli kameralar ucuzlar dedim ama yok ucuzlamayacaklar belli dolar yerinde durmuyor en iyisi bi sj4000 wifi alayım eylülde tatile ideceğim hiç değilse bi kaç video çekerim diyorum.

En ucuz şunu bulabildim Sj4000 wifi ebay link

Daha ucuza orjinal sj4000 wifi satan yerlerin linkini verirseniz sevinirim. Ayrıca ebay paypal ile ortaklığını bitirdi bitireli alışverişte yapmadım taksitle ödeme vs. var mı acaba kredi kartlarına yeni sistemde?

Yardım edenlere şimdiden teşekkürler.

Düzenleme: Buy it now özelliği yok muş bid fiyatıymış 63.5 dolar :pr:

En ucuz bunu bulabiliyorum o zaman Sj4000 wifi ki bunu almaktansa 100 lira daha verip yerli malı 2 yıl garantili ürün mü alsam acaba?

Son düzenleme:
Türkiye'de ki dandik kameralar yerine sjcam al garantisi olsa ne olur çamur gibi çektikten sonra.

Ebay'de çok sahteleri var

resmi satıcılardan bir site

http://www.gearbest.com/action-cameras/pp_81588.html

buradan almanı öneririm

Kaan elektronik Türkiye distribütörü sanırım onlar sattıkları sj4000' e garanti veriyor ama onların wifi modelleri de 400 liraymış 2 adet kamera alınır o fiyata. Bu arada gearbestteki üründe göğüse takma aparatları yok sanırım bi kaç parçayı göremedim ürün özelliklerinde.

Servisi olup ne olacak.Hangi ürünün servisi hatayı karşılıyor.Al gitsin sjcam sitesinden .5 dolar kar edicem diye replica alırsın aylarca ugrasırsın sonra.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bayaadır uzattım bu işi arkadaşlar sjcam büyük gözüküyor gözüme biraz bekleyeyim belki sony tarzı ince tipli kameralar ucuzlar dedim ama yok ucuzlamayacaklar belli dolar yerinde durmuyor en iyisi bi sj4000 wifi alayım eylülde tatile ideceğim hiç değilse bi kaç video çekerim diyorum.

En ucuz şunu bulabildim Sj4000 wifi ebay link

Daha ucuza orjinal sj4000 wifi satan yerlerin linkini verirseniz sevinirim. Ayrıca ebay paypal ile ortaklığını bitirdi bitireli alışverişte yapmadım taksitle ödeme vs. var mı acaba kredi kartlarına yeni sistemde?

Yardım edenlere şimdiden teşekkürler.

Düzenleme: Buy it now özelliği yok muş bid fiyatıymış 63.5 dolar :pr:

En ucuz bunu bulabiliyorum o zaman Sj4000 wifi ki bunu almaktansa 100 lira daha verip yerli malı 2 yıl garantili ürün mü alsam acaba?

Hem sağa sola param yok yazıyorsun, hemde kalkmış olan paranı eski sürüm cihazlara harcayıp çar çur etme peşindesin. Senin işine yarayacak olan cihaz bu: xiaomi yi

Kolaylık olsun diye en ucuz satıcının linkini veriyorum, arzuladığın satıcıdan alabilirsin.
http://www.banggood.com/Original-XiaoYi-Ambarella-A7LS-BSI-CMOS-WIFI-Sports-Action-Camera-p-969228.html

Son düzenleme:
Hem sağa sola param yok yazıyorsun, hemde kalkmış olan paranı eski sürüm cihazlara harcayıp çar çur etme peşindesin. Senin işine yarayacak olan cihaz bu: xiaomi yi

Kolaylık olsun diye en ucuz satıcının linkini veriyorum, arzuladığın satıcıdan alabilirsin.
http://www.banggood.com/Original-XiaoYi-Ambarella-A7LS-BSI-CMOS-WIFI-Sports-Action-Camera-p-969228.html

Çulsuzluğumu bilmeyen kalmadı :mrgreen: Zaten taksitli ama pahalı almak istememein en büyük nedeni de şu an ki çulsuzluğum bi 4-5 ay daha böyle gidecek bari takside vurayım da hissettirmesin dedim :) Dediğin ürüne ben de baktım ama hiçbir gopro ve sjcam ürünüyle uyumlu değil. Yarın bi gün case yada battery lazım olursa bulmak işkenceye dönüşecek o yüzden direk eledim.

sj4000 büyükse ozaman şundan alın :D http://www.gearbest.com/action-cameras/pp_113680.html

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Çulsuzluğumu bilmeyen kalmadı :mrgreen: Zaten taksitli ama pahalı almak istememein en büyük nedeni de şu an ki çulsuzluğum bi 4-5 ay daha böyle gidecek bari takside vurayım da hissettirmesin dedim :) Dediğin ürüne ben de baktım ama hiçbir gopro ve sjcam ürünüyle uyumlu değil. Yarın bi gün case yada battery lazım olursa bulmak işkenceye dönüşecek o yüzden direk eledim.
gopro,sjcam gibi bu üründe kendi ismini yapmaya çalışyor ve her ikisindende fiyat/performans olarak bir kaç gömlek yukarıda.

Ürün parçalarına ulaşmak eskiden işkenceydi, artık birkaç tıklama ile çözülecek problemler tabi karar sana ait.

sj4000 büyükse ozaman şundan alın :D http://www.gearbest.com/action-cameras/pp_113680.html

Şu bomba aslında kaskın yanına da çok yakışıyor. Ama fiyatı 1000 lira :pr:

f9e58c59727e57bd0cadcfbe4a4c61a1

Eğer bütceyi ayarlayabilirsem bende almak niyetindeydim, sony benimde hoşuma gidiyor kaskla bütünleşmesi çok güzel gerçekten ama fiyat konusu beni sj5000 plus a itiyor acaba ne yapmalı ..?

Bir tek kamera fiyatı kutusu bağlantı aparatlarını da ayrı almak gerekiyor maalesef. :pale: Hepsini geçtim 550 Tl yine de iyi bir fiyat aynı kalitede 200 liraya alınabilecek kamera varken.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:57 ----------

Türkiye'de ki dandik kameralar yerine sjcam al garantisi olsa ne olur çamur gibi çektikten sonra.

Ebay'de çok sahteleri var

resmi satıcılardan bir site

http://www.gearbest.com/action-cameras/pp_81588.html

buradan almanı öneririm

Hocam bu ürünü alayım haklısın orjinal satıcısı madem bu ama bişey sormak istiyorum bilgin varsa, daha önce hiç gearbest' ten alışveriş yapmadım tracking number veriyorlar mı acaba kargo takibi için?

Ayırlı olsun beya,çek bakalım bir iki video bize de göstert.Bide foto:cat:

Ayırlı olsun beya,çek bakalım bir iki video bize de göstert.Bide foto:cat:

Vlog düşünmüyorum abi zaten ortalık vlogger doldu ama bi kaç video atarım, herkes tehlikeli sürüyorsun diyor bi tane çekeyim burda da ahkam kessin arkadaşlar sürüşüm hakkında :D

Teşekkür ederim bu arada. :)

Hayırlı olsun.
Kutu içeriğini yazabilir misiniz? Yada resim paylaşabilir misiniz?

Oem olani buyincoinste 35 dolara geliyor hocam aksesuarlariyla.oem olanla karsilastirma videosu var isinizi gorurse bir bakin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar