Sifir Kask Sorunu

Merhabalar bugun siparis ettigim Mt Evo Revenge modeli kask geldi Medium olarak aldim kafa olcum tam ama bugun taktim 2 saat icinde cikarip taktim sakak kemiklerimde felaket bi agri yapti kask ebati yanlismi yoksa acarmi?

Super Moderator
Padler bir ihtimal lackalasabilir, fakat sıkılığını kaybedeceğini sanmam, sonuçta deri ayakkabı değil ki bolarsın..

Şakaklarına o kadar baskı yapıyorsa bir beden büyüğü ile değiştirmeni öneririm. Çok aman aman rahatlatmaz ama baskı azalır.

Şakaklardan kesinlikle acmazmış kask. Bizzat agv bayisine sormustum

Motosikleti
BWS 100
Eğer kemikte ağrı yapıyorsa beden yanlıştır muhtemelen. Mt nin kalıbı küçük heralde ya, ls2 de L kullanırken MT de L çok sıkıyordu, XL almıştım.
Bir an önce yapabiliyorsan değiştirmeni öneririm.

Mt revengelerde bir beden büyük almakta fayda var çünkü uzunlamasına ve dar bir kask modeli kendisi. Ben de small giyiyodun mt Revenge medium olıyor

ya simdi ben bunu aldim denedim de bi sikinti olur diye etiketi falan sokup beklettim simdi ben bu nu alip eski haline getirsem degisim yaparlarmi ki 😯
yani dediklerinize gore kask bana kucuk sakaktan acmaz mantikli yani

benim mt revenge XL. kafa bedenim normalde m-l arası ama en başta bu bile çok sıkmıştı kalıplar küçük.

Degistir dostum kaski. Senin kafana gore degil belli ki. Benim de uzun zamandir en begendigim tek kask AGV AX-8di. Kafama takinca olmadi. Oturup agladim, ama almadim o kaski.

Degistir dostum kaski. Senin kafana gore degil belli ki. l Benim de uzun zamandir en begendigim tek kask AGV AX-8di. Kafama takinca olmadi. Oturup agladim, ama almadim o kaski.

Ya degistiricemde isin kotu tarafi o vizorun ustunde uyari yazisi varya onu soktum vizoru temizleyip yaptim ama tabi birebir orjinal durmadi onu problem ederlermi acaba

Ya degistiricemde isin kotu tarafi o vizorun ustunde uyari yazisi varya onu soktum vizoru temizleyip yaptim ama tabi birebir orjinal durmadi onu problem ederlermi acaba

Yazıyla mazıyla gönder aynen geriye. Birşey olmaz. Ara anlat durumu biran önce böyle böyle diye.

bazı kasklarda aynı kalıpları kullanıyolar, mesela s ve m için bi kalıp l ve xl için bi kalıp, o yüzden farklı bir kasktaki m beden ile aldığınız kasktaki m beden aynı olmayabilir.

Ağrı yapıyosa değiştir çaresi yok
Aynı marka aynı beden kaskın başka çene açılır modelini almıştım uzun yolda kullanamıyorum yanlardan fazla sıkıyordu

Motosiklet ekipmanlarını (eğer imkanlar dahilinde ise) mutlaka deneyerek almanızı öneririm.

İnternetten sipariş vererek ekipman almak, riskli diye düşünüyorum.

Saygılarımla.

Motosiklet ekipmanlarını (eğer imkanlar dahilinde ise) mutlaka deneyerek almanızı öneririm.

Saygılarımla.

Netten ekipman riskli ama bu riski sıfıra indiren satıcılar yok değil.
Sahibinden'den mont almıştım, ufak gelince satıcı kargo ücretini kendisi karşılayarak değiştirmişti
Ayrıca ben aldım 210tl'ye, oturduğum yerde 260-300ü buluyo aynısı:)

Motosikleti
Suzuki burgman 200
ayni sorun bende de var dukkandan kafama gore olcup aldim.ilk gunler kisa mesafelerde kullandim gayet guzel ama 1 saatten sonra resmen kafama tecavuz ediyor,dayanilmaz bi agri basliyor.ilk takinca gayet rahat guzel kask ama iste 1 saat sonra basliyor sıkıntı.kaskin modeli de nolan n64.aldigim yere soyledim değiştiremem dedi hakli olarak.acar ileride dedi ama sanmiyorum

Saygılarımla.

yok ben zaten kaskin blade modeli baska biyerde denedim sora gidip revenge modelini verdim. ilk taktiginda bisey anlamiyoaun ki zaten bi kac saat sora kafada kalinca hissediyosun cok sikintili is ya😧

N11 den ayni modeli almistim. Bulut motoru sanırım. Normalde L kullaniyorum diye L aldim, ancak küçük geldi. Sorunsuz bir sekilde XL ile değiştirdiler. Vizor icin sorun cikarirlarsa, sizin etiketini cikardiginiz vizoru eger uygun oluyorsa, size yollayacaklari kaska takmalarını rica edebilirsiniz.
Güzel bir kask. Gule gule kullananın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar