tulum günlük olarak kullanılabilir mi

merhaba arkadaşlar ekipman toparlıyorum hepsini ayrı ayrı alacağıma tulum alsam da iyi olur gibi geldi daha da güvenli duruyor açıkçası işe okula veya herhangi bir yere gşderken çantada falan taşınabilir mi acaba

Motosikleti
Fazer 8 2011 - Stock
Bayağı geniş bir topcase'e sığabilir ama supersportta topcase saçmalık, başka motor tipinde tulum saçmalık. Tulumlar ucuz da değildir, kaliteli bir mont ve pantolondan daha pahalıdır. Bence mont ve korumalı bir kot pantolon daha uygun bir seçenek.

belki ama kafam güvenlik açısından rahat olur :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:58 ----------

Bayağı geniş bir topcase'e sığabilir ama supersportta topcase saçmalık, başka motor tipinde tulum saçmalık. Tulumlar ucuz da değildir, kaliteli bir mont ve pantolondan daha pahalıdır. Bence mont ve korumalı bir kot pantolon daha uygun bir seçenek.

teşekkür ederim

merhaba arkadaşlar ekipman toparlıyorum hepsini ayrı ayrı alacağıma tulum alsam da iyi olur gibi geldi daha da güvenli duruyor açıkçası işe okula veya herhangi bir yere gşderken çantada falan taşınabilir mi acaba

Ben de Dainese Flanker k parça deri tulum ve 2.para Hein-Gericke var...Yazın giyemezsin pişirir-kışın üşütür, ayrıca tek parça deri tulumu hiç bir topcase almaz/sığmaz...Tek parça Tulum'u giymen minimum 20dakika sürer.....Tecrübelen sabittir....

Tamam, ekipman önemli. Bütçe elverdiğince en iyisine giyinmek lazım da; 600'lük ss makinadan aşağısına tulum giymek, astronot giyisisi ile trambolinde zıplamak gibi bi şey.

Tulum oldukça kullanışsız. Oturup kalkamassın , gezemessin . Tulum kullanan biri için motor ulaşım - gezi aracı değildir. Ya yarışıyordur ya da aea dır :D

bi tech 90 saglam kot ve deri mont ile tulum kadar olmasada korursun kendini millette tip tip bakmaz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar