bu videolarda dönüşten çok slalom anlatılıyor. arkadaşın sorusuna yararı yok.
Batuhan abi ben dönemiyorum şöyle anlatayım ybr 125 i olan bi arkadaşımla ayni hızda ilerliyoruz o önümde. Varsayalım hilal şeklinde bi viraja geliyoruz hızı sabit şekilde dönüyor ama ben virajın ortalarında karşıdaki bariyerlere doğru gidiyorum mecburen motoru dik konuma getirip fren sıkıyorum ve viraja devam ediyorum. Eğer arkamda veya önümde bi araba varsa ne yapacağımı şaşırıyorum. Bugün bu yüzden birden ön tekeri kitledim ve devrildim. Allahtan süratim yavaştı.
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi virajları dönemiyorum. Çok kişiye sordum çok araştırdım. Biri sağa dönerken sola yat dedi, biri gazı kes debriyaja bas dedi. Biri gazı kökle donemezsen sunu yap dedi. Nolur yardımcı olun. Tecrübeli abilerimın arkadaşlarımın yardımına ihtiyacım var.
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi virajları dönemiyorum. Çok kişiye sordum çok araştırdım. Biri sağa dönerken sola yat dedi, biri gazı kes debriyaja bas dedi. Biri gazı kökle donemezsen sunu yap dedi. Nolur yardımcı olun. Tecrübeli abilerimın arkadaşlarımın yardımına ihtiyacım var.
Arkadaşlar yardımlarınız için teşekkür ederim. Bir sorum daha var. Motor ince tekerli olduğu için yatarsam altımdan kayacak yada yattığım yöne düşecekmişim gibi hissediyorum. Bunu nasıl halledebilirim?
Kontra 40 kmden az hizlarda bi halta yaramaz yeterli merkezkac kuvvetine ulasamazsiniz bu 40 km sizin agirliginiza motorun agirligina virajin egimine gore değişir kontra kontra kontra kontro kontro diyip durmayin adam belki sehir icinde dönmekten bahsediyor? Bari ters kontra felan deyin ne bileyim dogru duzgun bilgi verin