Bu kask nasıl? /RESİMLİ/

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
MT revenge kaskın adı arkadaşlar, sharp 5 yıldız almış ve şuan fiyatı 250 tl. Benim asıl merak ettiğim konu ise bu bir race kask mı? Yani ben bu kaska siyah vizör takıp kuba superlight 200 ile kullanıcam sırıtırmı acaba?

mt-revenge-motorcycle-helmet-matt-black.jpg

Şuradan ayrınlı resimlerini görebilirsiniz: http://urun.n11.com/kask/mt-kask-mt-revenge-solid-mat-sharp-test-5-yildiz-P37991306?cid=604001&gclid=CLbPxJ3y4scCFRQTGwod9csDAg

o değilde, intikam diye kask ismimi olurmuş? :D

Hahaha Güzel tespit :)

Ben 700 tl ye Nolan 86 kask aldim ama 4 yıldiz alabilmis... Ne kadar 5 yıldız alsada yine bir kaska bakmak gerekir diye dusunuyorum ..
Diger sorunuza ise cok sekil bir kaska benziyor bence sirıtmaz diye dusunuyorum ...

Yorumlara bak arkadas ne kadarda el ustunde tutuyorlar bu kaski.
Artci kaski alamadim hala durumlar duzelsinde bundan alip benim icon'u artciya vericem.
Allah kaza bela vermesin

Forumdan Uzaklaştırıldı
Yorumlara bak arkadas ne kadarda el ustunde tutuyorlar bu kaski.
Artci kaski alamadim hala durumlar duzelsinde bundan alip benim icon'u artciya vericem.
Allah kaza bela vermesin

Hangi yorumlar hocam?

Motosikleti
BWS 100
Siritmaz siritmaz, yillardir fullface ile seyhan 150, gv 250 kullandim. Nazi kaski alip pekmezini mi akitacan.

Bu arada sunu belirteyim, siyah vizorler sikinti oluyor aksamlari, hele ki sehirlerarasi yol karanlik ise, goremiyorsun birsey, varsa gunes vizorlu al daha iyi olur.
Diger bir hususta siyah beynini kaynatiyor adamin. MT Blade var bende mat siyah, yazin kayniyor guneste kalinca, takmak istemiyorsun. Denk gelirse kendi kaskimi kaplayacagim beyaz'a. Sirf tipi motora uygun olsun diye konforundan ve guvenliginden odun verme.

250 tl lik kaskın 5 yıldız alması çok ilginç değilmi?aynı testte 2 bin tl lik arai lerde 5 yıldız almış:queen::queen:!!!!!

benim kaskım bu hatta benimkinin üstünde azrail var :) sırıtmaz hocam niye sırıtsın kışın nazi kaskı mı takılır.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Arkadaslar cok tesekkurler siparisi gecicem yorumlardan sonra.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:15 ----------

250 tl lik kaskın 5 yıldız alması çok ilginç değilmi?aynı testte 2 bin tl lik arai lerde 5 yıldız almış:queen::queen:!!!!!
Sadece sharp degil toplam 4 testten gecmis kask doc, snell vs. Ayrica ls2 gibi plastik degil policarbon malzemeden uretilmis.

Sırıtmaz bence gayet güzel bir kask.

Kardeş ben kullanıyorum gayet kaliteli ve güzel bir kask , bütçen varsa al bu fiyata 5 yıldız bulamazsın gayet uygun fiyatı , ha fiber isterim dersen de 700 e mi 800 e mi ne aynı modelin fiberi var , ona da bakabilirsin.

Arkadaslar cok tesekkurler siparisi gecicem yorumlardan sonra.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:15 ----------

Sadece sharp degil toplam 4 testten gecmis kask doc, snell vs. Ayrica ls2 gibi plastik degil policarbon malzemeden uretilmis.

Bu fiyattaki ls2 ler fiberglass oluyo hocam. Ama hangisi iyi denirse onu bende meraek ediyorum işte kaska alma aşamasındayım aynı şekilde

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bu fiyattaki ls2 ler fiberglass oluyo hocam. Ama hangisi iyi denirse onu bende meraek ediyorum işte kaska alma aşamasındayım aynı şekilde

fiberglass mı iyi polikarbon mu bilmiyorum açıkcası, ama aynı kalemde malzemeler sanırım.

fiberglass mı iyi polikarbon mu bilmiyorum açıkcası, ama aynı kalemde malzemeler sanırım.

Karbonfiber Kompozit > Fiberglass > Polikarbon > Termoplastik > Abs plastik

Bu şekilde gider kaskların kalite sıralaması, fiberglass ile termoplastik arasında uçurumlar vardır, aralarında birbirine yakın olanlar fiberglass ve karbonfiber kompozit ürünlerdir sadece ama onlara bile aynı diyemeyiz.

Kardeş ben kullanıyorum gayet kaliteli ve güzel bir kask , bütçen varsa al bu fiyata 5 yıldız bulamazsın gayet uygun fiyatı , ha fiber isterim dersen de 700 e mi 800 e mi ne aynı modelin fiberi var , ona da bakabilirsin.
Rüzgar sesi alıyo mu çok 130km hızdan sonra nasıl ?

O kadar hız henüz yapmadım makina rodajda ama 70e kadar hiç ses yok neredeyse , bir de kulak tıkacı ile hiçbir sıkıntısı olmaz diye düşünüyorum.
Ne rodajmış bitmedi ben Mondial'le bir ayda 1100km yaptım rodaj için :cherry: Arada gazla motor sağır kalmasın.

Kaskın tipi ve geçtiği testlerden sonra fiyatı bana çok ekonomik geldi. ls2 ff351 'den kurtulursam fakirliğim batsın bu kaskı seçerim kesinlikle olumlu yorumları sıcak bakılacak cinsten

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar