aynı motoru aldım su anda 2000km de sıkıntıları soyluyorum
kargoyla geldi motorum kontagı actım dakka 1 calısmadı hemen goturdum servise allahtan yakındı bujı kafası yaglanmıs degıstırdıler calıstı attım benzınımı cıktım yola bı 30 dakka gezdım bu gezme sırasında 70 km hızı hıc gecmedım ve sonrasında da 1000km ye kadar hıc hız yapmadım ve devır zorlamadım gayet duzgun kullandım ılk 2 3 gun sorun yoktu zamanla ufak ufak tıtreme basladı
1000km ye gelınce bastım 130km hız gordum yogun bı tıtreme vardı ve tıtreme 100km den sonra basladı 1000km de bakımını da yaptırmama ragmen sonrasında zamanla tıtreme arttı su anda 80km den sonra yogun bı tıtreme 100km den sonra asırı derecede tıtreme su anda 2000km yol yaptım 120km hızı gecmıyor ve 120de dayanılmıcak sekılde tıtreme var
bu 2000km yaptıgım sırada sıkıntılar.
1-) titreme
2-)benzın deposunda patlak cıktı depo degıstı garantıden
3-)eksoz patladı ıcınde takur tukur ses gelıyordu eksoz degıstı garantıden
4-)akra stopun oldugu camurluk sanırım tıtremeden vıda yerlerınden kırıldı garantı karsılamıyor kendım yaptırmak ıstedım yedek parca bulamıyorlar
5-)ralanto sorunu oldu o ayarlandı garanti
6-)istop etme sorunu vardı beynini 0ladılar 0 duzeldı garanti
7-)motorun kendısınden tıtremeden ayrı ses gelıyor bu sesı her ay goturup yaptırıyorum duzelıyor ama gene oluyor garantiden

zıncır 2 ayda bir gevsıyor garantide sıktırıyorum
tum sorunlara razıyım ama titreme sorunu gercekten can sıkıcı durumda artık
motorun cekıs gucu cok guzel 5 6 sanıye arasında 100km hızı goruyorum defalarca denedım ama tıtreme sorunu can sıkıyor egerkı almak ısteyen olursa kesınlıkle davsıye etmıyorum kısısel gorusum gıdın baska motor alın ama bu cıhazdan uzak durum derım