Birkere neidüğü belirsiz markalardan uzakdur çok canın yanar. Senin motora bindiğin kadar motor da sana biner
125likle başlama. Hızlanamadığı için 250den daha tehlikeli emin ol. Araba ehliyetin olduğu için trafik okuma bilgin var motosikletide kullanmayı öğrenirsin.
125likle başlasan TEM de kamyonlar 110 120 ile gidiyor emniete mahkum kalırsın. 2 dallama trafikte saçmalasa ordan uzaklaşamazsın, sollamaya çıkamazsın. 1-2 yıl sonra cc yükselticem desen 125 çok güçsüz olduğu için 600lük birşeyi kontrol edemezsin.
Küçük şehirdesindir ve ekonomi yapmak istiyorsundur o zaman al.
250 ile başlarsan bunların hepsini yaparsın. Ve uluslar arasında başlangıç için 0-33HP olarak görülen sınırlar içinde kalmış olursun. Yani alma ölürsün diyen küçük cc motor kullanıcılarına aldırma.
20.000km deki motora ekmeğini yedi diyorsan işimiz var

Ben yılda 25-30.000km yapıyorum.
Baktığın diğer motorların hepsi güzel motor cbr 250, hyo gtr 250, gd 250, ninja 250
bunların hepsi güzel motosikletler.
Ama tavsiyem grenajsız motor almandan yana olur. Çünkü emin ol düşeceksin

Belki ufaktan yana yatıracaksın, belki daha fazlası ama küçük bi kaza olacak fakat Grenaja boyaya para vereceksin. Ama çıplak motorda düşsende çok hiç bişe olmaz. Belki ayna kırarsın.
Ben GT250R ile başladım boyacıya bir kerede 500tl verdim, ayna kırdım gidon kırdım oldu bunlar. Motoru haşat edecek şeylerden bahsetmiyorum küçük küçük ama 2 sene de olan şeyler.
Ben 100tl ye yaparım dienlerde vardı da b.kum gibi işçiliği vardı onlara inanma.
Ben göze alıyorum, yeterki gözüme hoş gelsin dersin, olabilir. Tercih senin.
Az kullanıp satacaksan 2. eli hızlı bir motosiklet al. Çok kullanacaksan istediğine bak