Hırsızın suçu var da polis nasıl yakalayacak ? Elinde bizim gördüğümüz kamera kayıtları varken nasıl olacak bu iş ? İki tane kasklı montlu adam gelip motoru çaldılar. Bu kadar kanıtımız var. Adamların bütün gittikleri caddelerde evlerinin önüne kadar kamera olacak ki polis izlerini sürebilsin yoksa sokaktan bir tane adamın geçmediği saatte sahibinden başka kimsenin motorun çalındığından haberi olmaz.
Ya abicim yapma allah aşkına. Polislere zerre itimadım ve acımam yok. Sen polislerin, gerçekten bulamayacaklarını mı sanıyorsun? Polisler o motoru nerede parçaladıklarını bile bilmiyorlarsa ben adam değilim. Özellikle gezi direnişinden sonra adım başı mobese döşediler. Ya kamera falan olmasın yine bulurlar. Yeter ki bu kanı bozukları bulmak istesinler!
Ya abicim yapma allah aşkına. Polislere zerre itimadım ve acımam yok. Sen polislerin, gerçekten bulamayacaklarını mı sanıyorsun? Polisler o motoru nerede parçaladıklarını bile bilmiyorlarsa ben adam değilim. Özellikle gezi direnişinden sonra adım başı mobese döşediler. Ya kamera falan olmasın yine bulurlar. Yeter ki bu kanı bozukları bulmak istesinler!
7.9.2015 Cuma akşamı tekrar bu kez gizli numaradan aradılar. Polise haber verdiğim için motosikletimi parçalayıp fotoğraflarını göndereceklermiş.