- Konu Yazar
Merhaba arkadaşlar.
Sizlere bir kaç şey danışmak istiyorum. Şuan bildiğimiz köylü dediğiniz bir CG sahibiyim. Beklentilerimi karşılayan güzel motorum var çok şükür. Ama içimde her zaman 2 zamanlı motorun yeri ayrıdır. Ve bende RX olsun MZ olsun 2 zamanlı cross lar olsun çok ilgi sardım ve almayı kafama koydum. Motor çok aşırı temiz görünüme sahip. Motorun sahibi oto yıkamacı zaten bakımları, 2 zamanlı yağları filan eksiksiz ve zamanında kullanılmış. Ve motora baştan aşağı yenilik yapılmış atan boyalardır,koltuk filan, boya koruma falan filan işte
. Kazası yokmuş, borcu harcı yok ayrıca herşeyi tam plaka evrak. Ve söylediğine göre de bütün faturaları varmış harcamaların. Yani motorun albenisi gerçekten çok canlı
Ama alırsam yüksek güce sahip olanını almak istediğimden MZ 301 buldum bi tane tanıdık arkadaş vasıtasıyla. Motor MAŞALLAH çok temiz. 99 yada 2000 model olduğu söylendi. Ruhsata daha bakamadım. Daha yakından göremedim ama bir kaç fotosunu aldım. Çokda uzatmadan, şimdi bu makineyi aldıktan sonra veya almadan önce neyine dikkat etmem lazım. Alırken bir bakışta sonuçta herşeyini çözemicem ama en dikkat etmem gereken şey nedir, özellikle şurasına bak burasını dinle bak burası olmazsa olmaz dediğiniz CİDDİ tavsiyelerinizi bekliyorum hepinizden. Ve birde bu model MZ ler kanuni mi oluyor ? Kanuni olsada bi sıkıntısı olurmu ?
Sonuçta benim zevkim o tatlı duman ve o tın tın tın çalışma sesinin yanında verdiği müthiş sürüş keyfi
Uzun olduysa kusura bakmayın, ciddi önerileriniz gerçekten şuan benim için çok önemli. Yakıt konusunu çok düşünüyorum ama aslan besleyen sütünü esirgemicek o zevki tatmak istiyorum sadece 
İnş kısmet olurda alabilirim. Resmini de atim MAŞALLAH ınızı esirgemeyin arkadaşlar
DipNOT: MZ Kullanıcıları sayfasına yazdım, ama online kullanıcı kitlesi olmadığından cevap alamadım buraya yazmak zorunda kaldım.
Sizlere bir kaç şey danışmak istiyorum. Şuan bildiğimiz köylü dediğiniz bir CG sahibiyim. Beklentilerimi karşılayan güzel motorum var çok şükür. Ama içimde her zaman 2 zamanlı motorun yeri ayrıdır. Ve bende RX olsun MZ olsun 2 zamanlı cross lar olsun çok ilgi sardım ve almayı kafama koydum. Motor çok aşırı temiz görünüme sahip. Motorun sahibi oto yıkamacı zaten bakımları, 2 zamanlı yağları filan eksiksiz ve zamanında kullanılmış. Ve motora baştan aşağı yenilik yapılmış atan boyalardır,koltuk filan, boya koruma falan filan işte
Sonuçta benim zevkim o tatlı duman ve o tın tın tın çalışma sesinin yanında verdiği müthiş sürüş keyfi
İnş kısmet olurda alabilirim. Resmini de atim MAŞALLAH ınızı esirgemeyin arkadaşlar
DipNOT: MZ Kullanıcıları sayfasına yazdım, ama online kullanıcı kitlesi olmadığından cevap alamadım buraya yazmak zorunda kaldım.
Son düzenleme: