HJC kask nasıldır? 900 TLye kadar kask önerisi

Son düzenleme:
Hocam almaya karar verdiysen gidip motosella'dan almanı tavsiye ederim. %30 indirimden yararlanman açısından.

Merhabalar
Kafamda (rsı) saksı ile dolaşmaktan bıktım. max 900 tl ye kadar kask arayışındayım. Ve kafama hjc'nin bu modeli takıldı: Dot ve snell sertifikası var
http://www.motosikletaksesuarlari.com/HJC-FG17-Ohama-MC1-Kirmizi-Yesil-Beyaz-Kapali-Motosiklet-Kaski_18264.html

Hjc'nin kaskları nasıldır? yedek parça fiyatları ne alemde? kalitelimidir? kullanan varmı? Baska kask tekliflerinede açığım termoplastik olmamak şartıyla.

hJC iyidir
Bende sana Marushin 999 RS2 carbon stone fiber kask tavsiye ederim. Made in japan 5 yildiz. 1100 gram agirliginda... Actigim konularda incelemesini bulabilirsin.. 899 tl ye aldim..

HJC IS-17 modelini aldım, malzemesi işçiliği güzel. Güvenlik testleri de başarılı. Yalnızca gözlüğünden dolayı DOT yokmuş. Ancak ECE ve Sharp 5 yıldız. Şu an Fiyat/performansı en iyi kask heralde.

HJC FG-17 X-Fuera kullandım. Hiç düşünmeden al derim. Kaza testi de yaptım hayattayım :) şiddetle tavsiye derim.

Ilk motorumu 3 ay once aldigimda hjc kask aldim diger kasklari denemedigim icin bilemiyorum ama konfor olarak sikinti yasamadim ses alma olayi asiri degil dusuk suratte hava cok sicak olsa bile vizor kapali havalandirmasi iyi aerodinamik iyi 160 li suratlerde kafa sallama dedikleri olay yok. Yanliz vizor siparisi verecektim turkiye sitelerinden bulamadim keyfi oldugu icin cokta arastirmadim parca icin arastirma yapabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar