Senin motor inazumaydi sanirim kafa grenajlisi inazuma f ti sanirim kullanma firsatim oldu tipini her nekadar sevmesemde bayildim gercekten ön fren cok guzel aletin dengesine hayran kaldim biraz hantal gibi hissiyat versede gaza tepkisinide begendim titresim hic dikkatimi bile cekmedi bu motoru kullanan biribe gore gayet normal bi yorum yapmissin![]()
Diğerlerine laf atarak motosiklet kıyaslamayı sevmiyorum, adam konu açıyor aynı anda pulsar,inazuma,cbr ve r25 arasında kalmış. Hepsi çok farklı karakterlere sahip, ama en nihayetinde başlangıç motosikletleri. Inazuma, pulsar commuter da r25,cbr,ninja "racing" mi oluyor grenaj takıldı diye.
Bir sezon kadar Cbr kullandım, ön fren performansı Inazuma kadar iyi değildi. Pulsar'ın frenleri de beni aşırı derecede şaşırtmıştı , daha önce de yazmıştım ilk parti fiyatı açıklandığında param hazırdı ama test gününe gitmeye fırsatım olmamıştı bayilerin belirsiz sevkiyat tahminleri sonucu vazgeçmiştim. İlk motosikletimin kesinlikle Pulsar olurdu deneme fırsatım çok geç oldu malesef.