İrlandalı boksör turist sokaktaki tüm esnafı haşat etti :)

Motosikleti
Suzuki burgman 200
ulan hayvan herifler adam yarin ulkesine gidince ne anlatacak.hemen kekolarin sopalari hazir nerelerinde sakliyorlarsa

Amele sumugumu o yerdeki?:pl::queen:
İste memleketin hali....heran kavgaya dovuse hazir,potansiyel katil olmus insanlar..
Ulan 3-5 su dustuyse kiyametmi koptu ............
Saglam sabitleseydin dolabini...
Dayak yiyenler benimle ayni ulkenin vatandasi ama..
Ellerin dert gormesin irlandali.....

Amele sumugumu o yerdeki?:pl::queen:
İste memleketin hali....heran kavgaya dovuse hazir,potansiyel katil olmus insanlar..
Ulan 3-5 su dustuyse kiyametmi koptu ............
Saglam sabitleseydin dolabini...
Dayak yiyenler benimle ayni ulkenin vatandasi ama..
Ellerin dert gormesin irlandali.....

izledin mi bilmiyorum ama dolabıda hayvan gibi açıyor İrlandalı.Yani öyle bir açıyor ki sabit olsa yine dökülürdü o sular :cherry:

Ne olacaktı aq Güzelim Eminönü keko doldu salaklar boksör adama sataşacağına git tinerci baliciye dalaş daha iyi:)
Tamam adam heyvan gibi dolap açıyor ama esnafta direk sopa elde geliyor ne gerek var

heryer böyle pisliklerle dolmus. işleri gucleri satasmak millete. lan gidin kendi sehrinizde memleketinizde yasayin. daha konusmayi bilmiyolar en guzel yerleri isgal etmisler. kimsede kardesim sana burda iş yok, senin burda ne isin var diyememis zamaninda. 1 hafta once antalya da tatilde kaleicini yay limanini geziyorduk ailecek , yanimizda kadin olmasina ragmen ordaki esnaf yuzumuze baka baka diger esnafa oran buran nasil lan diyo. daha neler neler. mideciler abuk subuk taciz etti. tekneciler arkandan laf atiyo. resmen midem bulandi. bir daha tovbe ettim yat limanina fln. guzelim yerler berbat olmus. insallah birileri cikarda kovalar bunlari oralardan

bunlar esnaf değil,dünyaya başka bir galaksi sisteminden meteorla şans eseri düşen mikroorganizmalar.esnaf dediğin böyle olmaz

ama boyle şeyler normal geliyor hatta turisti suclu bile çıkartıyorsak artık yaşanabilir başka gezegenlere koloniler kurma vakti gelmiştir:D

Bana da bir kere 4 kişi saldırmıştı. Sırtlan sürülerinden bir farkı yok bunların. Acizler. Sorsan "ERKEK"ler. Böcek sürüleri. Tek hücreli canlılar. Ananızın ....

isterse dolabı devirsin ne var bunda bilerek yapmıyor ki,bu nasıl esnaflık aga!o adam o sopayı hemen neresinden çıkardı,yuh be.bir adama 20 kişi dalıp birde üstüne dayak yemişler,sağ kroşeyi süper oturttu ama yiyen dünyasını şaşırdı :queen:

Yumruğu yiyen adamın 2 dişi kırılmış sonra gidip kenara geçiyor komedi ya :D :D .Yabancı adamın tarzı siz hepiniz ben tek misali, cesaretine helal olsun diyorum .

İyi rezil oldular heryerde dalgasini geciyorlar orada kafaya sopa ile vurmaya calisan çomarıda kasten adam oldurmeye tesebbusden yargilayacaksin gorecek anasın çömleğinı

İyi ki dızzonun birisi kargaşadan faydalanıp adamı bıçaklamamış. Büyük ihtimal ellerine bıçak geçmedi.bu manyaklardan her şey beklenir..

O 2 dişi kırılıp kenara çekilen denyo gene sağlam adammış.
Öyle bir yumruk yedikten sonra kafası tam tersine dönüp hayatının geri kalanını artık öyle geçirmek zorunda kalacak çok iri adam tanıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar