Yanlış motorsiklet alarmı aldım, elektrikçiler yardım..

Merhaba,

Dışardan motorsiklet alarmı aldım, hareket sensörlü, motoru kumandadan çalıştarın türünden fakat yanlışlıkla Operating voltage: 48V-64V+/-5V olanını aldım aku 12v olduğu için çalışmadı. Bu alarm elektrikli motorlar için olan alarmmış. Bunun için ne yapabilirim?

Aşağıdaki alarm

http://www.ebay.com/itm/Motorcycle-Motorbike-Alarm-System-Immobiliser-Anti-theft-Security-Remote-Control-/281754025446?hash=item4199d93de6&vxp=mtr

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Voltaj yükseltici almanız lazım. Ama o kadar uğraşacağınıza doğru voltajlı olanını alın daha kolay olur işiniz.

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Nasıl birşey almam lazım, link vereniz mümkünmü

Şimdi sizin için inceledim bu işi step-up modülleri yapıyor ama 5-35v arası yükselttikleri için sizin işinize yaramaz. Hem 40-50TL civarında. Bu yüzden doğru voltajlı alarm almanızı tavsiye ederim.

Sorun değil. Elektronikçiler bunu senin için istek üzerine imal ederler. İstanbul'da isen Karaköy'de kafası çalışan bir elektronikçi bulabilirsin. Artık trafolar yerine transistör modülleri kullanılıyor, hem hafif hem ucuz hemde yapması çok kolay.

Sorun değil. Elektronikçiler bunu senin için istek üzerine imal ederler. İstanbul'da isen Karaköy'de kafası çalışan bir elektronikçi bulabilirsin. Artık trafolar yerine transistör modülleri kullanılıyor, hem hafif hem ucuz hemde yapması çok kolay.

Teşekkürler, kadıköye yazıcıoğluna yakınım, bi bakayım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar