Vexo Comfort eldiven yazlık mı yoksa kışlık mı ?

Merhabalar. 2 gün önce, sonunda karar verebildim deyip yazlık eldiven niyetine feyizogluna havale yapıp vexo comfort eldiven sipariş vermiştim. Baktım aynı gün para geri dönmüş. Daha bugün farkettim. Sonra dedim bu bir işaret olsa gerek. Başka sitelere bakmaya başladım. Bazı sitelerde kışlık bazılarında ise yazlık olduğu yazıyor. Kışlık olsa delikleri olmaz diye düşünüyorum ama bilemedim. Kullanan ya da bilen varsa cevap verebilir mi bu eldiven hangi mevsimlik ?

Ayrıca 100 liraya kadar önerebileceğiniz bir yazlık eldiven var mı ?

Vexo parmaksiz eldiven aldim 60 tl cok rahat hem parmaksiz olanla manetler daha guzel tutuluyor

Parmaklarin uzerinde korumasi var sadece parmak uclarin tirnak kismina dogru acik oluyor ohh pufur pufur terme yok hem butonlara daha iyi kumanda ediyorsun cisimleri kavrama konusundada rahat oluyorsun

Parmaklarin uzerinde korumasi var sadece parmak uclarin tirnak kismina dogru acik oluyor ohh pufur pufur terme yok hem butonlara daha iyi kumanda ediyorsun cisimleri kavrama konusundada rahat oluyorsun

Doğrudur da parmaklı almayı düşünüyorum ben. Teşekkürler yinede tavsiyeniz için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar